Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a párommal?
Miután elélvez nagyon gyakran eszméletlenné válik.
Pecekig nem tér magához.
Említettem neki, azt mondja ő erre nem emlékszik.
Csak annyit szokott érezni orgazmus közben, hogy nyomást érez a mellkasában, és fájóan zsibbad a bal karja.
Elment házi orvoshoz mert nyaggattam vele. Elküldték kardiológiára meg nyaki ultrahangra meg neurológiára.
De nem akar elmenni. Azt mondja semi baja, de én aggódom érte.
És 28-ára kapott időpontot...:(-
Most már gyorsan megcsinálják a vizsgálatokat!
(a 28-át lemondhatod (másnak hátha időben lesz))
Gondolom, hogy most az intenzíven van... de már jó kezekben.
Nem mindegy, hogy milyen (előfali, hátfali) infarktust kapott és az milyen súlyos - de ma már igen jók az esélyek!
Én két infarktus után élem az életemet, nem sokkal voltam idősebb az elsőnél mint a párod most.
A stressz okozta nálam.
Azóta megtanultam másként értékelni a világot - de a legfontosabb: megtanultam időben bevenni a "lesz@rom" tablettát, már nem idegesít fel semmi - és így egész jól érzem magam!
Mielőbbi gyógyulást a kedvesednek, neked meg sok kitartást!
8-as voltam.
Apukám eletmódot váltott, sokkal kevesebb hús, sokkal több növény es rendszeres mozgas, 40 évvel ezelőtt volt infarktusa, még ma is él.
Ha túleli, akkor meg lehet eséje, de meg kell tudni az okát es tenni ellene.
Annyit mondott az orvos, hogy hátsófali infarktus, és komoly. Több enyhébb is colt előtte, és le is dorgált, hogy miért nem hívtam mentőt mikor eszméletvesztéses állapot jött létre.
Most már magam is okolom ezért. Mentőt kelet volna hívnom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!