Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Simán dugnék egy shemalet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Simán dugnék egy shemalet, meleg vagyok?

Figyelt kérdés
De csak olyat ami egy az egyben nő testű, és nem engedném, hogy megdugjon és le se szopnám. Csak én kurhatom szet

2019. okt. 20. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Nem kell mindent bekategorizálni. Én voltam nőkkel, shemallel is, de nem vagyok leszbi. Együtt élni nem tudnék nővel... a tárgyakhoz sem vonzódom, de vannak eszközeim. Ez csak szex, testiség. Meleg tuti nem vagy, de biszex se nagyon.
2019. okt. 20. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem is meleg, de biszex vagy.
2019. okt. 20. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ezt nem lehet a biszex kategóriába berakni.

Ha teljesen átoperált lenne,akkor heteró lennél.

De így,hogy ha jól sejtem csöcsös-p-csös a helyzet,így elég fura erre kategóriát találni.

Mert ugye ez a két nem keveredése.

Aki biszex,az pedig külön vonzódik mindkét nemhez,akiken nincs meg mindkét nemi szerv vagy nemi jellegek.

Végül is teljesen mindegy,hogy minek nevezed,valamiért izgat.

Múltkor olvastam,olyan,hogy valakit a férfi test izgat,de a férfi nemi szerv nem.

Ezek szimplán a "fura" kategória.

2019. okt. 21. 03:38
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Akkor miért a heteró kategóriába írsz ?
2019. okt. 21. 09:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
minimálisan biszex
2019. okt. 21. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Biszex

Voltam nővel, travival (ugyanúgy majdnem mint ahogy te is szeretnéd tehát maradtam én a férfi, azaz én d.gtam, de orál belefér nálam) de nem tartom heteronak magam.

Mégiscsak pö.csösek, nem nők bármennyire is szépek

2019. okt. 24. 12:45
 7/8 Abody ***** válasza:
100%
Ha a női test vonz, lefeküdsz egy transz nővel, utána továbbra a női test gondolata hoz csak lázba, heteró vagy. Akár le is szophatod és továbbra is maradhatsz heteró. De amúgy ha ezt úgy kérdezed, hogy biszex "lite" gondolataid vannak, akkor nincs semmi gáz kipróbálni férfival sem.
2019. dec. 3. 07:09
 8/8 anonim válasza:
100%
Volt már szexuális kapcsolatod fiúval? Mert szerintem valamilyen sznten biztos vonzanak, különben nem lenne vágyad utánnuk.
2020. márc. 28. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!