Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt eldönteni, hogy én vagyok e a tág, vagy a pasim farka a kicsi?
Figyelt kérdés
Mitöl számit tágnak egy nö?
Mitöl számit kicsinek/vékonynak egy pénisz?
2019. okt. 20. 20:35
11/19 anonim válasza:
#10 Jó ha nagy a puncid.Azt a legjobb dugni.25évig kerestem not mire találtam eggyet akit vegre rendesen tovig tolhatom neki.
13/19 anonim válasza:
Vagy szuk de mély és alapból elotunik a 17-18as es tágulékony puha.Az isteni.Egész nap bírom kefélni..
14/19 anonim válasza:
Kieg.: mérés helyett Kegel-gyakorlatok, az amúgy is hasznos :) (keress rá a google-ben)
15/19 anonim válasza:
Reggeltol estig intimtornazhat.Valamelyik no ha felizgulva kifeszul a huvelye alapból 2cm széles a bemenet után valamelyiknek meg izmos szuk a bemenete de 5 de akár 7-7,5cm széles utana belul a szélessege.Wikipedia vagina size..
16/19 anonim válasza:
Ha nem tudok egy kulccsal kinyitni egy ajtót, kezdjek el agyalni, hogy a kulcs a szar vagy a zár? Teljesen mindegy.
17/19 anonim válasza:
“Se tág nő nincs, se kicsi farok”
na azért ez nem igaz, mert akinek állva 7 cm az akárhogy nézzük kicsi, ahogy az a nő sem szubjektívan tág akinek egy 6 cm vastag pénisz se elég ahhoz élvezze a szexet
19/19 anonim válasza:
Hát sztem vékonynak olyan 3,5cm alatt számít talán.
Igazából a korábbi hozzászólók jól megírták, teljesen lényegtelen. Ő növelni nem tud rajta.
Te intim tornával tudsz segíteni ezen (amivel egyébként hosszútávon csak jól járhatsz), már ha úgy érzed megéri a fáradtságot az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!