Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder egyéjszakás kalandokra mennyire biztonságos?
Én is szedtem össze Tinderen már pasit,szóval ezeket tanácsolom: Semmiképp ne hívd fel magadhoz első pár alkalommal. Kitudja milyen hátsó szándékai vannak. Elsőként ne a lakásán, hanem pl egy kávézóban talizzatok. Ez azért is jobb, mert ha mégsem jön be, akkor könnyebb lerázni ott mint pl a lakásában. Na meg nem beszélve arról hogy azért a kávézó egy forgalmasabb hely.
Nem kell kiírni hogy szexet akarsz csak, a pasik 80%-a azért van ott fent. Max majd ha látod egy beszélgetésen hogy többet akar mint szex, akkor mondod neki hogy te nem. Vagy az elején kikötöd.
Én személy szerint azért nem ismerkednek gyakorin(még szexre sem) mert a pasik 70%-a vagy öreg, vagy retardált. (tisztelet a kivételnek) Illetve ha csak szexelni akarok, abban a fő mozgatóerő az, hogy a kinézete bejöjjön a pasinak. Tinderen csak fogom magam, balra vagy jobbra húzom és kész. Itt gyk-n ez viszont nem olyan egyszerű.
Butaság szerintem csak a sex miatt partnert keresni. Ha annyira hiányzik, segíts magadon...
Ha majd hosszú távra tervezel, addigra lehet összeszedsz az alkalmikkal valamit. Mit fogsz majd mondani, hogy sikerült megfertőződnöd?
Na mindegy, Te dolgod.
Amit tanácsolhatok, ha mégis csak partnert keresnél:
Tali előtt beszélgess/chat -elj vele, ismerd meg. Sokszor már ilyenkor rájössz, hogy elmebeteg a pasi.
Első tali csak és kizárólag nyílvános helyen, például kávézó, ahol lehet beszélgetni, lehetőleg a lakhelyedtől viszonylag távol, de tömegközlekedéshez nagyon közel, ha menekülnöd kell.
Első tali alkalmával mindig figyelj az italodra, nehogy valami olyan kerüljön bele, ami kiüt (ez persze igaz későbbre is).
Ha lehet, foglaltass egy szobát a pasival egy jobb szállodában az alkalomra, így nem lesz neki "hazai pálya", de azt sem tudja meg, Te hol laksz.
Mindig legyen nálad bors-spray.
Néhány önvédelmi fogást sajátíts el.
Vigyázz magadra minden körülmények között.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!