Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerben lelankad a farkam?
Figyelt kérdés
Nem érzem kényelmesnek, szorít.
A farkam nem extra méretű, 19cm hosszú 4,5 cm vastag
2019. okt. 19. 10:26
1/8 A kérdező kommentje:
Hetero kategóriába akartam írni, rakja már át egy modi pls. De azért jöhetnek a kommentek
2019. okt. 19. 10:28
2/8 anonim válasza:
Barátomnak is ekkora, és neki is lelankad óvszerben. Szedek tabit és azóta minden jó
3/8 A kérdező kommentje:
Kapcsolatban ok, de egy egyéjszakásnál, vagy prostinál nem szexelhetek óvszer nélkül.
2019. okt. 19. 10:46
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló bajom, de volt, hogy óvszerfüggő volt. Egy márkán belül is volt, hogy egyik jó volt, másik nem. Ami nedvesebb volt, az jó volt, a száraz nagyon nem. Illetve sokat maszturbáltam, az is gátolt.
Lehet, hogy érdemes óvszert cserélni, illetve változtatni a hozzáálláson.
5/8 anonim válasza:
Nekem egyik óvszer sem vált be. Mindben le lankadtam ahogy fel húztam. Nagyon kényelmetlen. Nekem is 19 hosszú és vastag.
Olyan mint zacskóban hokizni.😂
6/8 xKakashix válasza:
nekem is ez a bajom, hogy vastag.. nem szeretem az óvszert...
7/8 anonim válasza:
Ugyanez. Nekem picit rövidebb, 18 centi, viszont vastagságra 5,2. Szinte mindegyik szorit, aztán szépen lekonyul, mint a nyuszi füle:D
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!