Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olcsó nőnek tűnök emiatt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 27 éves nő vagyok. Van párom 2 éve. Egy értékesítő vállalatnál dolgozom, és el kellett mennünk tréningre egy másik városba, ott alvósra. A főnök is jött, egymás melletti szobánk volt. Egyszer csak átkopogtak hozzám, már feküdtem. Ő volt az ajtóban, bejött és azt mondta, hogy nem akar tiszteletlen lenni, meg tud a páromról, de szeretetre vágyik. Leültünk az ágyra és hosszan beszélgettünk. Aztán oldalra fordultam és így lefeküdtem, erre ő odafeküdt mögém. Elkezdte a nyakam puszilgatni, meg jött a tapizás is, de mikor oda ért a keze, megállítottam. Végül így aludtunk éjszaka, hogy ott aludt velem. Semmi nem történt, de rettenetesen össze vagyok uavarodva. Ez megcsalásnak szamit?2019. okt. 18. 19:01
11/13 anonim válasza:
Ez pont annyira megcsalás mintha bele is élvezett volna a szádba. Azért mert ez megtörént, hogy technikailag egy "idegen" férfival aludtál.
Ezzel az erővel az orgazmust is tagadhatnád he lett volna.
Olcsónak tűnsz-e? Nem, de a főnököd tudja, hogy legközelebb lehet egy kicsit rámenősebb és akkor lehet több is. Ilyen jel volt az ágyon elfekvésed is.
12/13 anonim válasza:
Nem olcsó vagy, hanem Nő nem...
13/13 anonim válasza:
Jobb lenne ha szakítanál a pároddal. Különben hasonló szituban nem biztos hogy ellenállnál. És ez a valószínűbb. Addig tedd meg ameddig nem késő. És a többi pasinak addig nuku.
Ezt mindkettőtök érdekében mondom. Ülj le vele beszélni és közöld vele hogy részedről mi hiányzik. (szenvedély, izgalom) Aztán mondd neki hogy már nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!