Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat ez? Nem akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat ez? Nem akarom hogy izgasson.

Figyelt kérdés
Nemrégiben felelsz vagy mersz közben a barátnőmnek kellett pár dolgot csinálni más fiúkkal. Féltékeny lettem nagyn, de azóta sajnos izgat az a gondolat hogy a barátnőm mással van.. Hogy mulasszam el?

2019. okt. 18. 12:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit kellett csinálnia?
2019. okt. 18. 12:07
 2/12 A kérdező kommentje:
írj privátot és elmondom.ide nem akarom leírni
2019. okt. 18. 12:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát fater, ez csak gondolat szinten izgat hidd el. Volt egyszer egy fullos nőm, igazi bombázó. Engem is izgatott gondolat szinten ez, aztán amikor dugott mással, brutális volt. Azóta is hányok ha rá gondolok.
2019. okt. 18. 12:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát írd már meg, hogy mik voltak azok, úgysem ismer senki.
2019. okt. 18. 12:13
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Szükségtelen küzdeni ellene. Ezt hívják cuckold fétisnek. Úgy látszik csak kihozta ez belőled
2019. okt. 18. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem igaz :)

Pl ha egyszer gondolat szinten kinyírtam a szomszédot, akkor szükségtelen küzdeni ellene, nyugodtan nyírjam ki?

Ugyanígy van ezzel is. Engem is izgatott, élőben meg behánytam. Csak a nőmnek tetszett, igazi ri.anc volt.

2019. okt. 18. 12:24
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
hozzám jöhet, leszop, levideózzuk, érdekel?
2019. okt. 18. 12:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Felelsz vagy mersz ide vagy oda a barátnö nem csinál szexuálisat más fiúkkal.
2019. okt. 18. 12:40
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Barátnőm hasonló játéknál, mondjuk "csak" lánnyal, de csókolózott, meg volt egy kis mellszopogatás, ami akkor tetszett, de utólag úgy éreztem, mintha megcsalt volna.
2019. okt. 18. 12:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

classic Cuckold, Hotwife vagy Sharing fantázia. A pasik felét izgatja valamilyen felállásban.

Nekem ez csak azt mondja, hogy te egy komoly, hosszabb kapcsolatban vagy, mert a frissek, kezdő kapcsolatos emberek még nem gerjednek erre, általában 2-3 együttlét után jön ez elő, néha hamarabb, de csakis komoly kapcsolatban

2019. okt. 18. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!