Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi akinek segített hogy kigyúrta magát?
Teljesen egyetértek az #5-ös válaszolóval. Egy alap fizikum azért jó ha van. Egy ilyen lábbal engem ki lehetne kergetni a világból.
Alapból sportolnod kellene... De 0 aggyal az sem menne mint a csajozás sem megy!
Nincs olyan hogy kigyúrod magad! Az nem egy pár hónapos szteroidkúra és annyi! Alapok, több év kitartás, alázat, életstílus. Csajozni is már az oviban el kell kezdeni, különben óriási hátrányból indulsz!
"Add egy kevés pluszt de csodát ne várj tőle. A lányoknak az arc és a szöveg számít. Na meg a pénztárca ;)"
Aki olyat ír, hogy a pénztárca fontos, az szerintem tuti szingli
Nekem segített, 24 éve testépítek és nagyon meg vagyok elégedve magammal sokkal egészségesebbnek érzem magam és nem vagyok egy átlagos testalkat.
A nők véleménye meg alapból nem érdekel, már ismerem őket eléggé.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!