Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan férfi akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi akinek segített hogy kigyúrta magát?

Figyelt kérdés
Lett tőle több önbizalom? Csajok?

2019. okt. 18. 10:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen egyetértek az #5-ös válaszolóval. Egy alap fizikum azért jó ha van. Egy ilyen lábbal engem ki lehetne kergetni a világból.

[link]

2019. okt. 18. 11:47
 12/19 anonim ***** válasza:
39%
Add egy kevés pluszt de csodát ne várj tőle. A lányoknak az arc és a szöveg számít. Na meg a pénztárca ;)
2019. okt. 18. 11:59
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Alapból sportolnod kellene... De 0 aggyal az sem menne mint a csajozás sem megy!

Nincs olyan hogy kigyúrod magad! Az nem egy pár hónapos szteroidkúra és annyi! Alapok, több év kitartás, alázat, életstílus. Csajozni is már az oviban el kell kezdeni, különben óriási hátrányból indulsz!

2019. okt. 18. 12:03
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Azok a nok, akik torodnek a testukkel, azt gondolom, jogosan inkabb a szebb testuek kozt valogatnak. En igy vagyok ezzel. Vigyazok az alakomra, es hasonloval kezdek.
2019. okt. 18. 12:05
 15/19 anonim ***** válasza:
95%

"Add egy kevés pluszt de csodát ne várj tőle. A lányoknak az arc és a szöveg számít. Na meg a pénztárca ;)"

Aki olyat ír, hogy a pénztárca fontos, az szerintem tuti szingli

2019. okt. 18. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
Sportolj, de egyáltalán ne a lányok miatt, többet ér a saját tested állapota és kinézete, mint bármilyen lány. (Fordítva is igaz)
2019. okt. 18. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Aki szerint a penztarca a fontos az numeraszedesre gondol de nem parkapcsolatra.
2019. okt. 18. 16:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem segített, 24 éve testépítek és nagyon meg vagyok elégedve magammal sokkal egészségesebbnek érzem magam és nem vagyok egy átlagos testalkat.

A nők véleménye meg alapból nem érdekel, már ismerem őket eléggé.

F/42

2019. okt. 18. 19:40
 19/19 anonim ***** válasza:
9-es okfejtése hibátlan.
2019. okt. 19. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!