Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan férfi akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi akinek segített hogy kigyúrta magát?

Figyelt kérdés
Lett tőle több önbizalom? Csajok?

2019. okt. 18. 10:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
A lányok inkább az arcot nézik, meg a magasságot.
2019. okt. 18. 11:06
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Az izmokhoz nem kapsz észt
2019. okt. 18. 11:10
 3/19 A kérdező kommentje:
Épp ezért kérdezem. :D
2019. okt. 18. 11:10
 4/19 A kérdező kommentje:
mármint az elsőnek írtam!
2019. okt. 18. 11:11
 5/19 anonim ***** válasza:
97%

gondolom arra a kommentre reagálsz, amit én írtam egy másik kérdésben.

Figyi, igen, maga az izom nem elég, de az ami vele jár, az ami megfogja a lányokat.

Elsőnek is, persze az arc fontosabb és nem kell Swarzinak lenni, de nem mindegy, hogy ilyen vagy:

[link]

vagy ilyen:

[link]

A másodikat nem nehéz elérni, elég egy félig-meddig sportos élet.

És hidd el, egy lány nagyon nem szereti ha ő vastagabb mint te és jöhet közhelyekkel, egy szebb test igenis jobban bejön neki.

Sport és testmozgás előnyei: egészségesebb leszel (szíved, vércukor, felesleges kilók, vérnyomás, stresszoldó, megelőz megfázást, késlelteti az öregedést, feszesebb bőr, fejleszti a mentális képességet, jó hatással van a szexre, jobban alszol, jó a léleknek és még lehetne sorolni). Aktív sportolókból sugárzik az egészség, amellett a tartásuk is sokkal szebb, és ezek nagyon fontosak a lányoknak.

Amellett sokkal kitartóbb, céltudatosabb és magabiztosabb leszel, ami NAGYON fontos, sőt elengedhetetlen, ha udvarolni akarsz.

Én óriásira becsülöm a sportos embereket. Persze én is kölyökkutya koromban cikiztem őket, hogy síkhülyék, és persze vannak olyan emberek, de az igazi sportos, kitartó emberekben van egy tulajdonság ami nincs a többi, nem sportolóban. Ez a "akármennyire fáradt vagyok és nincs kedvem, akkor is megyek és megcsinálom, nem adom fel" hozzáállás, amit a sport megtanít.

40-hez közelítve megnézheted majd a barátaidat és pontosan látni fogod, hogy kinek része az életének a sport, legyen bármilyen formája, akár balett, akár súlyzók, akár Yoga. Ég és föld lesz.

Most nekem úgy tűnik, hogy kidumát keresel, hogy miért ne emeld fel a fenekedet és mozogj, mert gondolom nincs kedved hozzá, de úgy is két véleményt fogsz mondani. Akik sportolnak, azok azt fogják mondani, hogy a sport hiper-szuper, akik pedig nem, azok feleslegesnek tartják.

De gondolom van annyi eszed, hogy kikövetkeztesd, melyik embercsoport sikeresebb az udvarlásban, ha már te azt keresed!

2019. okt. 18. 11:27
 6/19 anonim ***** válasza:
Az ember, a személyiség, a kisugárzás sokkal többet számít mint a bicepszméreted. Ettől még menj el sportolni, mert legalább egészséges :)
2019. okt. 18. 11:33
 7/19 A kérdező kommentje:

Igazad van lehet el kéne kezdenem valamit. Csak már több helyen olvastam, meg itt is írták hogy az arc ami számít. És én nem vagyok jóképű.

Akkor hiába sportolok legfeljebb csak magamnak teszek jót de előrelépést nem fogok elérni nők terén.

2019. okt. 18. 11:34
 8/19 anonim ***** válasza:
27%

Arc számít főleg.

Ha ronda vagy, megszívtad.

Hiába edzel, csak ez izmos ronda pasi leszel a szemükben.

A jóképű kis 60 kg gyerek fog majd dugni helyetted.

2019. okt. 18. 11:38
 9/19 anonim ***** válasza:
97%

A "gyúrás" fejlődés. Aki azt írta itt, hogy észt nem kapsz mellé, az sosem edzett életében keményen. Mivel a tested fejlődik, elérsz valamit, és ennek hatására az élet többi területén is lesz önbizalmad. Lesz bátorságod. Lesz bátoságod felmondani a szar munkahelyen és jobbat választani. Elkezded megbecsülni magad. Rengeteget fogsz tanulni az étkezésről, ad az edzés a napodnak egy gerincet, nem összevissza eszel majd, hanem tendszeresen, hogy ezáltal az edzés az adott nap jól menjen. Kiegyensúlyozott leszel. Nem lesz minden napod ugyanolyan. Ha naturál maradsz sosem fogsz túlzásba esni, így a lányoknak is tetszeni fogsz. Ez mind-mind saját tapasztalat! 23/F

Ja és ajánlom, hogy ne csak simán gyúrj, legyen célod vele, válaszd az erőemelést mint sportág! Hajrá!

2019. okt. 18. 11:39
 10/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!
2019. okt. 18. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!