Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti csináltatok már ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti csináltatok már ilyet?

Figyelt kérdés

..barátnőm "felhúz" simogat, játszik a péniszemmel majd negyed óra után azt mondja menjek a wcre intézzem el magamnak. Elélvezni nem lehet mert nem szereti ha a szájába vagy rá élvezek.

Hiába kérdezem normalis magyarázatot nem ad.

2019. okt. 18. 09:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Ha szó szerint ellőköm vagy eltolom a fejét,kezét akkor egyből kérdezi h hagyjalak zavarok? mire mondom nem csak nem akarok rád élvezni mert nem szereted."

7. vagyok:

Van egy pont amit nem veszel észre. Ha tényleg ezt élvezi, hogy téged eljuttat a csúcsra, anélkül, hogy mindent bevetne, vagyis nem tudod kontrollálni magad annyira jó nő, akkor ez ide is érvényes.

Lehet nem szereti, ha rá élvezel, de ebben az esetben szerintem igen is izgatná. Nem tudod visszatartani és elsülsz. Próbáld ki. Persze szólj neki, de most ne lökd arrébb.

Úgy képzeld el, mintha le lenne kötözve a kezed és ki vagy szolgáltatva neki és hiába mondod, hogy hagyja abba, mert mindjárt elsülsz, akkor is folytatja, akkor egyértelmű, hogy nem zavarja, ha elsülsz és rá is megy. Csináld meg. Utána nem haragudhat, mert te szóltál, többször is, ő nem hagyta abba.

Szerintem erre gerjedne

2019. okt. 18. 13:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez nem opció, mert a zuhany alatt mikor rá ment a testére akkor is húzta a száját és ott se engedi h rá élvezzek pedig a víz gyorsan leviszi..
2019. okt. 18. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!