Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti csináltatok már ilyet?
..barátnőm "felhúz" simogat, játszik a péniszemmel majd negyed óra után azt mondja menjek a wcre intézzem el magamnak. Elélvezni nem lehet mert nem szereti ha a szájába vagy rá élvezek.
Hiába kérdezem normalis magyarázatot nem ad.
De Miért küld el?
Akkor miért nem nézi végig hogy hogyan csinálod és elvezel ? Itt valami nem oké.
Mert jó vannak olyanok akik nem szeretik a spermát. De azért a párom masztiját végig nézni izgató....
N
Nekem ez lányként nagyon fura. Felhúzni barátom aztán úgyhagyni, sőt kiküldeni. Ha nem is fejezném be, akkor is szívesen végignézném, ahogy ő magának csinálja.
A barátnődnél lehet ez vmi fétis.
szerintem az gerjeszti, hogy nem bírod tovább és muszáj kiverned. Ha már ő fejezné be, akkor elvész az izgalom.
Próbáld ki, ha legközelebb kezdene próbálkozni, mondj olyat, hogy "neeee, mert a gagyámba fogok élvezni" vagy hasonlót. Ha erre mégjobban csinálja, hogy sikerüljön annyira begerjeszteni, hogy gatyába sülj el, akkor erre gerjed
7es volt már ilyen és hiába mondtam h nem akarom a gatyámba baromi ciki..
Azért se értem mert imádja elmondása szerint hallani ahogy elélvezek.
Ha szó szerint ellőköm vagy eltolom a fejét,kezét akkor egyből kérdezi h hagyjalak zavarok? mire mondom nem csak nem akarok rád élvezni mert nem szereted.
Ritkán tudunk együtt lenni és ennek ellenére is igy csinálja..
Szerintem ez nála egyfajta BDSM játék lehet
Ott csinálnak ilyeneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!