Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire kiéhezett mostanában? 21/L
Figyelt kérdés
Már 3 hónapja szakítottunk a pasimmal és eddig is hiányzott a szex, de most a napokban meg különösen kívánom és majdnem mindenre felizgulok. Mi lehet ennek az oka hogy mostanában ennyire?2019. okt. 17. 21:45
1/13 anonim válasza:
Talán hormonok. Szerintem ez teljesen normális én is kb mindenre nedvesedek:)
21/L
2/13 anonim válasza:
mostanra hatalmasodott el a szexhiány,és idővel még durvább lessz.
3/13 anonim válasza:
Könyörgök ennyire azért ne unatkozzunk. Szerintem mindenki tudja hogy csak a ka nos f@$zokat várod. Viszont ha már ennyire feltűnési viszketekséged van a kérdésedre magad is megmondtad a választ. Pont azert kívánod mert rég csinaltad ilyen egyszerű.
4/13 anonim válasza:
A 3-asnál a pont! Mégis, mit kéne egy ilyen kérdésre válaszolni?
5/13 anonim válasza:
Teljesen normalis. 3 honap? Basszus en 3 nap szexhiany utan is kivoltam :)
6/13 anonim válasza:
Azért, mert különben nem tudnál más hülye kérdést kitalálni a gyakorira.
7/13 anonim válasza:
Én egy hetet nem bírok ki... 40f
8/13 Noren1989 válasza:
Tán baxni kéne.
Nem jelentkezek, nyugi, arra ott vannak a negyvenesek.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normális. (Hasonló szitu, pacsi.)
21/L
10/13 anonim válasza:
Mert egészséges a libidód - örülj neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!