Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok. Ti mennyire hajlotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok. Ti mennyire hajlotok afelé, hogy a barátnőtök megrakjon egy felcsatolhatossal?

Figyelt kérdés
De nen olyan kis kedvesen, hanem keményen és utánna torokra, úgy ahogy van. Ne írjatok privátot. Itt válaszoljatok, hogy mindeki lássa!
2019. okt. 17. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
én belemennék. volt ilyen csajom aki ezzel ugratott, húzott folyton, h ő ezt akarja, hallani se akartam róla, aztán mikor egy idő mondtam h na hajrá, rendelj egyet akkor meggondolta magát. persze tudtam h csak ugrat de fel voltam készülve az eshetőségre h s . ggbe leszek rakva...
2019. okt. 17. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Soha, soha, soha.
2019. okt. 17. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon kipróbálnám! 🙂 Persze elsőre azért óvatosan, de utána mehetne keményen is, ha bejön az érzés. 🙂
2019. okt. 18. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

redpali500

Ne irkálj bunkó stílusban privát üzenetet!

2019. okt. 19. 21:36
 15/15 manly ***** válasza:
73%
Én szeretném ha egy lány megdugna hátul az ujjaival, vagy egy dildóval.
2020. ápr. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!