Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rajtam kívül van itt más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül van itt más kiégett srác aki belefáradt a társkeresésbe?

Figyelt kérdés

8 éve próbálkozom de semmi. Egyszerűen ember számba se vesznek. 23 vagyok és teljesen kiégtem emiatt. Igazából már nem is érdekel, tartsatok lúzernek...

de én már azon is elgondolkoztam, hogy elmegyek szerzetesnek.

2019. okt. 17. 10:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ém is 23 évesen hagytam abba a párkeresést. Azóta nem igazán szoktam foglalkozni vele. Mivel nem nagyon tudom, miben másabb párkapcsolatban lenni, így egyedül is jó, nincs sok viszonyítási alapom :)

25F

2019. okt. 17. 11:26
 12/14 Lazy Lover ***** válasza:
10 nagyon unalmas ez a gyurd ki magad vegyèl màrkàs ruhàkat szöveg a nõknek nem ez szàmít ha nem hogy helyes legyèl meg magas
2019. okt. 17. 11:49
 13/14 anonim ***** válasza:

A sikeres embert az különbözteti meg a vesztestől, hogy bár mindkettő útja rögös, 999x elbuknak, de a sikeres ezredszer is feláll és megy egyenesen előre.

Tanulj a hibákból (s másoktól), ne add fel előre a cél elérését - ha te nem hiszel magadban, akkor ki más tegye?

2019. okt. 17. 12:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A csajoknál viszont pont nem jó taktika, ha mész egyenesen előre. Nem szabad ajtóstul rontani a házba. Fel kell adni a férfi-egót, és megvizsgálni női szemmel a dolgot. Mert férfi s nő két külön világ. Senki sem tökéletes. Te sem vagy az. Rengeteg hibád van, és lefogadom, hogy pont nem azok, amiket te annak vélsz.
2019. okt. 18. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!