Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell jól lovagolni? Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Engem mindig leallit a barátom hogy hagyjuk ezt a pózt mert nem jó.2019. okt. 16. 21:15
1/10 anonim válasza:
Próbáld igazi lóval, úgy működik.
2/10 anonim válasza:
Nekem forditva sokkal jobban megy megprobalhatod ha nem hat nem kell eroltetni
3/10 anonim válasza:
Térdelve szoktam lovagolni, hamar kidölök, de a partner adagolja aztán alurol
4/10 anonim válasza:
Csípőmozgás, aztan közben nyomom a mellem a szájába :D
5/10 anonim válasza:
Szemből beleülsz egyenes háttal, és előre-hátra hullámzol.
6/10 anonim válasza:
Leállít?
Miért nem tanít inkább, h neki hogyan lenne jó?
Ekkora parasztot.
N
7/10 anonim válasza:
Hát vagy körkörösen mozgatom a csípőm úgy hogy teljesen bennem van , vagy megtámaszkodom a mellkhasán kicsit feljebb huzom a lában és fel le mozgot majd ezt a kettőt felváltva
8/10 anonim válasza:
Jaj ne. Léccci, ne előre hátra. Ne úgy mint a viszkető seggű kutya.
Minden bajom volt mikor a csajom úgy csinálta, kb semmit nem éreztem :D
Fel-le. Tolhatsz mindenféle akrobatikus mozdulatot, de a lényeg, hogy az uborka ki-be járjon a befőttes üvegből.
9/10 anonim válasza:
Ráülök, es körbe körbe mozgatom a csípőmet
10/10 anonim válasza:
9,
Csak az jó ami szerinted jó, dolfi bácsi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!