Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már olyan partner, vagy komoly kapcsolat amire azt mondtátok a szexben, hogy aztaaa. Uhh. Ilyet még nem éreztem soha?
Legyen az ujjazás, vagy nyalás,amit az előző partner nem csinált jól..de most már robban,vagy robbant a testetek az élvezéstől.Ha szakítottatok azóta..
esetleg megbántátok azt a csávót aki mindig eljuttatott a csúcsra,mert azóta se élveztek el totálisan?
Nálam nem arról volt szó, hogy előtte rosszul csinàlt volna bárki bármit, de az biztos, hogy ezzel a pasival olyan szexben volt részem amihez foghatót még sosem tapasztaltam.
Sajnos csak egyetlen éjszaka volt egy kollégámmal...
De a jó szex a kapcsolat fö része!
Miért hagytátok azokat a partnereket elmenni akik kelégítették a testeteket,kelketeket!
Egy monoton kapcsolat "jó férjjel" nulla szex élvezettel az jobb?
1-es
Mi jót csinált a partnered,hogy annyira szuperül élvezted?
Kedves kérdező!
Nem vagyok idős, sőt... De legalább 20-25 partnerem volt. Imádom a szexet és a visszaélések alapján kiváló is vagyok benne. Viszont, amikor azzal az emberrel szexelek lassan 4 éve, aki számomra a világot jelenti... Az semmihez sem fogható! Nekem az a legszebb, legjobb, akit tényleg szeretek. Volt olyan párom, akivel akkor a legjobbnak ítéltem a szexet. Brutálisan jó volt, ágyleszakítós, végkimerülésig dugós. De a párommal egy fárasztó nap után is olyan mély, szenvedélyes szeretkezés van, ami nem is hasonlítható máshoz... Nem azért a legesleg, mert szeretjük egymást, de ad hozzá egy olyan pluszt, ami felbecsülhetetlen. Ha alapból nem a párom lenne az eddigi legjobb az ágyban, de szeretnénk egymást, egy kevésbé jó szexet is a legjobbá tenné.
Persze mindenki más, valakinek lehet nem tesz hozzá ennyi pluszt a szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!