Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akik tényleg élvezik a kemény bdsm-et, meg a szokatlanabb dolgokat a szexben?
Figyelt kérdés
Nem a penzért, vagy muszájból, hanem élvezetből csinálják.2019. okt. 16. 16:11
11/12 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen kolléganőm :) Mondjuk ő nem volt meg nekem, de sokat témáztunk ilyenről.
Ő mondjuk nem egy 150cm-es kis egérke volt, de egy igazi beteg skorpió karakter.
Nála a tabu kb a pisi/kaki/szurkálós résznél volt, azt leszámítva mehetett minden. Fenekelés, fojtogatás, leszorítás (jó erősen), anált is bevállalta, pasiját is simán megdugta fenékbe ha ez volt a kérés, stb.
Egy narkoholista, szexfüggő volt, de a meglepő, hogy amúgy egy nagyon értelmes, tanult, okos emberről van szó, aki nem szar beosztásban kulizik és nem faszról faszra jár, kizárólag kapcsolatban szexel, de akkor mint egy állat.
Elképesztő mennyi ellentét találkozott egy emberben. Soha nem is hallottam hozzá foghatóról.
12/12 anonim válasza:
Barátnőm is élvezi, és exbarátnőm is élvezte. Hogy kinek mi számít keménynek az persze változik, barátnőm fájdalomküszöbe pl. nagyon alacsony, a lovaglópálcánál sose megyünk tovább, de megalázásnál meg vannak olyan dolgok ahol már én mondom h elég. Azért összekovácsolódunk, szép lassan. De vannak vágyai amit egyelőre fogalmam sincs hogy fogunk kivitelezni, pl. szeretné h bezárjam egy szűk helyre, ketrecbe vagy ládába napokra. Ez azért sztem elég szokatlan kérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!