Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan nők, akik tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik tényleg élvezik a kemény bdsm-et, meg a szokatlanabb dolgokat a szexben?

Figyelt kérdés
Nem a penzért, vagy muszájból, hanem élvezetből csinálják.
2019. okt. 16. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Nincsenek ilyen nők.
2019. okt. 16. 16:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen nők.
2019. okt. 16. 16:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen léteznek ilyen nők!

Ők nagy valoszinűséggel gyerkekoruk ota mazoisták és élvezik a fajdalmat.

Én személy szerint sub beállitotságu vagyok!

2019. okt. 16. 16:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak ilyen nők. Pl mint én.

Nem kérek privit

2019. okt. 16. 16:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze

Normális nem divat domocskával igen jo

2019. okt. 16. 16:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3as nem voltam ilyen gyerekként

És nem vagyok mazo de szeretem ha egy pasi ferfi

2019. okt. 16. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:

#3-as:

egyrészt nem mazoista, hanem mazochista

másrészt a bdsm nem feltétlenül a fájdalomról szól.

2019. okt. 16. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen vannak ilyenek. Szerinted csak a férfiak között vannak perverzek, meg ilyen-olyan fetisiszták és a nők kizárólag házasság után, leoltott lámpával élvezik a szexet és csakis halkan, suttogva?
2019. okt. 16. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem vàgyom rà, hogy folytogassanak vagy megpofozzanak, lepisiljenek vagy èpp szöggel àtüssék a mellbimbóm (meg mit tudom èn milyen hasonló "izgalmas dolgok" vannak mèg)

De szeretem, ha egy pasi kemèny velem, (szàmomra) normális keretek között

2019. okt. 16. 20:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint az enyhe szexuális dominálást (leszorítás, fenekelés, hajhúzás) minden nő élvezi (még ha nem is vallja be), a hard BDSM már más kérdés. De kívülről senkiről sem lehet megmondani, hogy mi rejlik benne.

Volt egy cuki kolléganőm, 24 éves, kedves, aranyos, művelt, két diplomás, szemüveges, 150 centis kis egérke. Régóta tetszett már, de mikor kiderült, hogy Németországba költözik, ráhajtottam, hogy legalább egyszer legyen az enyém. Hálistennek össze is jött a dolog, aztán kicsit elvadultak az események, rávertem a fenekére. Felszisszent, hogy "Még!". CSATT! "Még! Még!" CSATT! CSATT! "Erősebben!" CSATT! CSATT! CSATT! Na, mire végeztünk, pecsenyepiros lett a feneke, mondtam is neki: nem hittem volna, hogy ez lakik benned! Erre elővett egy lezárt dobozt, és mutatott egy adag fotót, amik egy BDSM stúdióban készültek róla: a melle teleszurkálva injekciós tűkkel, szegecselt bőrkesztyűben öklözik a punciját és a fenekét, stb. "És ezt te tényleg élvezed?" "Annál az öklözős résznél éltem át életem legnagyobb orgazmusát!" Azt is megmondta kerek perec, hogy többek között azért költözik Németországba, mert a legjobb domme-ok és dominák ott vannak. És mondom, teljesen normális, okos, kedves lány volt, ránézésre még prűdnek is lehetett volna gondolni.

2019. okt. 17. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!