Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apakomplexusos lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexusos lennék?

Figyelt kérdés

Csak az idősebb korú férfiak jönnek be (kb 48éves korig) és felizgat ha rámszól, nevelni akar, vagy esetleg ha szexben apának kell szólítanom.

Lehet ez már nagyon beteges. :(

Kérlek ne privibe fejtsétek ki a gondolataitokat, hanem itt.

2019. okt. 15. 06:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem érdekelne a lepontozás nem írnál róla.
2019. okt. 15. 14:06
 22/26 anonim ***** válasza:

Én 30 vagyok, nem 18 és nem 48 így nem érint személyesen.

Nem normális dolog, az biztos. De

2019. okt. 15. 14:15
 23/26 anonim ***** válasza:
De nem is beteges. Hisz van akinek az anál se normális.
2019. okt. 15. 14:17
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Akik szerint nem normális, akkor azok miért használják ki a helyzetet ha egy fiatal lány apakomplexusos?

Nem mindig hívnám apucinak, csak néha szexben. Kiváncsi lennék rá, h mit hoz ki belőlem ez a szituáció.

2019. okt. 16. 06:18
 25/26 anonim ***** válasza:
37%

#24:

Pont ez az, hogy az öregek kihasználják.

Természetes, hiszen kecskére a káposztát...

Szerintük ez teljesen normális.

Persze csak addig amíg nem az ő lányukkal történik mindez.

Tudod van olyan "ember" aki kihasznál egy részeg nőt (számukra teljesen rendben van), és van aki nem!

2019. okt. 16. 07:47
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért használják ki sokan, mert szeretik a szexet. :) Kevés férfi van, aki elutasít egy szemre való nőt, ha ott a lehetőség. Bennünk van az ösztön, és néha nehéz neki nemet mondani.

Bár én írtam, hogy szerintem nem tragikus a helyzet. Nem hiszem, hogy nagyon zavarna a dolog. Igazából már párszor észrevettem, hogy vonzanak a kicsit sérült nők. Ez is benne lehet más férfiaknál is a pakliban.

2019. okt. 16. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!