Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusos lennék?
Csak az idősebb korú férfiak jönnek be (kb 48éves korig) és felizgat ha rámszól, nevelni akar, vagy esetleg ha szexben apának kell szólítanom.
Lehet ez már nagyon beteges. :(
Kérlek ne privibe fejtsétek ki a gondolataitokat, hanem itt.
Miért lenne baj hiszen ha szerep jaték betudható fétisnek is és mindenkinek más és más!!
Nekem a fetisem a fiatal lányok ...
Ha komolyan érdekel a válasz....
Akkor egy szakembert (pszichológus) keress fel.
Mert mi max annyit tudunk válaszolni: ezek alapján lehetséges.
Megjött az apacsapat! Azt hogy nyugtatják a "lányt" hogy nyugi semmi baj veled, meg ez tök normális.
Nah akkor gyorsban odaírom én is hogy 40F
😂😂😂
Egyébként korodbeliekkel kellene kezdenem Max 30-ig. Ezekkel komolyat vagy házasságot ne tervezz, főleg ne gyereket. Vajon ő örülne ha csinos anyja lenne még egy nyugdíjas apja? Csak az kell nekik amit a bugyid eltakar.
Alapból érdekes a nagy korkülönbséges kapcsolat.
Szerintem csak perverz vagy, akinek ez jön be. Ez nem gond, de azért idegeneknek ne nagyon dicsekedj vele.
Nem beteges , sokak vannak így.
A múltban kene keresni hogy miért van ez ....
Sok 40 feletti öreg, most nyaldossa a sót :D
Persze, hogy beteges!
Apakomlexusod van mert nem élt bveled az Édesapád.
Én korodbéliként eljátszom veled ugyan ezt, nem bánod meg ;)
Komolyan, némelyik 40 körüli annyira gyermeteg, hogy nem is értem. :D
17-es voltam, kit érdekel, hogy lepontoztok :D
Öregek vagytok és kész, papi fiatal babapuncit szeretne, és közben nyalja a sót... nyami nyami... :D
Ettől még beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!