Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnátok tanácsokat adni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már jó ideje együtt vagyunk, viszont még nem jutottunk el odáig, hogy lefeküdjünk. Sajnos elakadtunk ott, hogy fájdalmat érez, amikor ujjazom. Van mikor már elég hamar, de van, amikor már közel az orgazmushoz érez fájdalmat. Sajnos nem tudjuk mi lehet a gond. Tudnátok tanácsokat/ötleteket adni, hogyan tudnánk ezen túllépni? Néhány ötletem nekem is van, amikor majd megpróbálunk, de mások véleményére is kívámcsi lennék. Akár olyanokéra is, akik átéltek hasonlót. Megjegyezném, hogy ő még szűz, nem volt együtt senkivel előttem, még orgazmusa sem volt soha.

2019. okt. 14. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
10%

Az még nem jutott eszedbe, hogy nem kell megujjazni? Tudod ez nem egy kötelező dolog és nem minden nő élvezi, főleg szüzen. Szűz nőket nyalni kell és nagyon felizgatni...

Nem egyfolytában felsérteni a körmöddel.

2019. okt. 14. 20:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Legtöbbször nem is ujjazni szoktam, csak a csiklóját szoktam izgatni. Az ujjazás csak akkor, ha már érzem rajta, hogy nagyon beindult ő is. Felsérteni a körmömmel? Nem kisgyerekek vagyunk már, az ilyenekre odafigyelek, és nem méteres karmokkal esek neki. Sajnos neki pont a nyalás az, ami kellemetlen, nem igazán szereti.
2019. okt. 14. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Ezek szerint az ujjazást sem bírja...

Ne ujjazd, ha már úgy érzitek nem bírtok tovább magatokkal annyira kívánjátok egymást, akkor tedd be neki óvatosan a péniszed. De csak tényleg akkor ha már mindketten annyira akarjátok és ő nem csak azért mert te akarod.

2019. okt. 14. 21:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom mi lehet a gond. Volt, amikor kizárólag a csiklóját izgattam, és akkor is elkezdett fájni neki. Nagyon változó ez a dolog. Volt, hogy csak bugyin keresztül izgattam, akkor is majdnem eljutott az orgazmusig. A behatolással még inkább várnék, előbb jó lenne elérni azt, hogy orgazmusa legyen. Vagy legalábbis ne azért kelljen leállnunk, mert fáj neki. Nem szeretném egy életre szóló traumává tenni neki a szexet azzal, hogy túl korán próbálkozok valamivel, aminek még csak az előjátéka sem akar hosszú ideje sikerülni.
2019. okt. 14. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy túlerősen csinálod az ujjazást is és a csikló izgatást is. Ha látod hogy orgazmus közelben van ne változtass az izgatás intenzivitásán (ne csináld erősebben és gyorsabban sem, végig egy ütemet tarts).
2019. okt. 14. 21:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, erre is gondoltam már, és próbáltam egy bizonyos tempót tartani, de sajnos az sem vezetett eredményre. Következő lépésként beszereztem egy vibrátort, és megpróbáljuk azt, hátha sikerül elérnünk vele valamit. :)
2019. okt. 14. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Menjen el, és nézesse meg nincs-e Candida problémája.
2019. okt. 16. 00:36
 8/9 anonim ***** válasza:
33%
Ő szokta magának csinálni? Hogyan? Az jó neki? Mi a különbség?
2019. okt. 17. 05:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem szokta magának, épp ezért még ő sem tudja, hogy pontosan mi lenne jó (bár már említettem neki, hogy esetleg megpróbálhatná magának is). Ezért is próbálkozunk többféle módszerrel.
2019. okt. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!