Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van akit semmi extrázás nem vonz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akit semmi extrázás nem vonz?

Figyelt kérdés

Nem akar análisan közösülni lányokkal, nem akarja kiverni a haverjaival közösen, nem akar 3-asozást semmilyen felállásban, nincsen lábfétise, vagy egyéb furcsa gerjedelme, de még csak nem is akarja a partnereit folyton váltogatni. Létezik ilyen fiú/férfi? Vagy erről ne is álmodjon senki?

Nem kérek sértődöttséget se üzenetben, se válaszokban, amiért bárki is kirekesztve érzi magát az általam elképzelt kategóriából.

Köszönöm.

2019. okt. 14. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem elég konkrét a kérdéskiírás. Az "egyéb furcsa gerjedelem" igazából bármit magába foglalhat (amúgy a szexualitásukat alaposan kiismert emberek általában fel szoktak magukban fedezni egy-két szokatlanabb gerjedelmet).
2019. okt. 14. 17:57
 12/16 LazyJones ***** válasza:
100%
Nem akarom haverral kiverni, nem akarok hármasozást, nincsenek fétiseim, nem tudom, a gerjedelmeim mennyire furcsák, és nem szeretem váltogatni a partnereimet. Viszont amíg valamit mindkét fél szeretne, addig nem mondok arra nemet.
2019. okt. 14. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnak nincsenek fura fétisei. Nem jön be neki a group szex egyáltalán. Nála a popsi a fétise, de azt megoldjuk anál nélkül.
2019. okt. 14. 20:51
 14/16 János Gilján ***** válasza:
100%

No lássuk csak a listát:

-Nem akar análisan közösülni lányokkal: Nem akarok

-Nem akarja kiverni a haverjaival közösen: sosem vertem ki a haverokkal

-Nem akar 3-asozást semmilyen felállásban: nem vonz, de azt csináltam, hogy egy barát párral egymás mellett szexeltünk, az jó volt 15 évvel ezelőtt.

-Nincsen lábfétise, vagy egyéb furcsa gerjedelme: Szeretem a szép lábakat, de ezt nem nevezném fétisnek, mert bármelyik testrészt szeretem.

-Még csak nem is akarja a partnereit folyton váltogatni: Anno rengeteg partnerem volt, aztán megtaláltam a feleségem és benőtt a fejem, már több, mint 10 éve csak ő érdekel.

-Létezik ilyen fiú/férfi? Vagy erről ne is álmodjon senki? : Létezik. Ami engem illet, 99%-ban megfelelek a leírtaknak szerintem.

2019. okt. 15. 09:50
 15/16 Odin-15 válasza:
100%

Jelen :D

és nem is jártam vallásos suliba..

nem akarom sem most, sem a jövőben kiverni a haverjaimmal közösen(nem is hallottam ilyen beteg dololol eddig :D)

nincs láb fétisem sem xD

és nem igazán gondolkodtam még az análrol sem

és nem akarom a "partnereimet" váltogatni sem.

és igen létezek :D

2019. okt. 15. 19:31
 16/16 Odin-15 válasza:
dolgokról*
2019. okt. 15. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!