Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valahogy csak ugy sexelni egy besz után semmi udvarlas me f, tudja 22 (férfi ként) irom ezt?
Figyelt kérdés
Nem akarok csak egyből a lényegre térni aztán lehet el is megy tőle a kedvem méf szűz vagyok.2019. szept. 1. 22:14
1/9 anonim válasza:
Fizess meg egy prostit. Szánalmas!
2/9 Csilla1997 válasza:
A helyesírásod alapján szerintem nyolc általánost végeztél. Hat elsőt és két másodikat ☺
3/9 A kérdező kommentje:
20 évesen 6. Haha a helyesírás (aha)
2019. szept. 1. 22:30
4/9 anonim válasza:
Elsőnek menj el nyelvtan tanárhoz, aki megtanít magyarul írni és talán még beszélni is. Ebben a korban mondjuk az utóbbihoz inkább a kisegítő iskolát tudnám ajánlani.
6/9 anonim válasza:
Hogy mivan? Nem is értem h mit akarsz kérdezni. Normálisan már nem is tudsz írni?
7/9 Csilla1997 válasza:
Szerintem egy darabig a szexuális életed is a két kezedre fog korlátozódni
8/9 A kérdező kommentje:
Csilla Lehet nem is baj.
2019. szept. 1. 23:17
9/9 anonim válasza:
Ó hogyne lehetne mindenféle kommunikáció nélkül egyből d...ni - a prostiknál. Egyébként ha kommunikálsz is előtte és a nem a szexet akarod mindenáron, hanem először saját magadat "eladni" akkor nem kell újabb 22 vagy még több évet várnod a szüzességed elvesztésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!