Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már olyan szituban?
Figyelt kérdés
Hogy még spermásak voltatok az akció után, mert utána gyorsan rendbe kellett szednetek magatokat és folytatni a napot?
Belétek vagy rátok élvezett a pasi?
Mennyire tudtátok rendbe szedni magatokat?
Zavaró vagy izgató volt, hogy a környezetetek nem sejti a dolgot?
2019. okt. 14. 09:29
11/13 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben. Nem sikerült 100%ban rendbehoznom magam, de nem számított.
12/13 anonim válasza:
Belem élvezett. Megtorolgettem magam utana tettem be egy betétet. Se zavaró, se izgató nem volt.
13/13 anonim válasza:
Volt már, hogy belém is meg rám is élvezett.
Kicsit perverzek vagyunk, szval nem sokat gondolkoztunk, hogy mi legyen.
Miután elment, csak feloltoztunk, nem torolgettunk semmit.
Nem látszott át, de újra felizgatott minket 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!