Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ti ezt elfogadjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti ezt elfogadjátok vagy sem?

Figyelt kérdés

Azt, hogy van néhány nő (köztük én is) akik még párkapcsolat alatt se küldenek meztelen képet soha, fehérneműset se, nektek se engedik hogy videót csináljatok a csajról stb. Ti ezt el tudjátok fogadni vagy nektek kellenek azok az egy szál punciban pózolós képek?

Én pl azért nem küldök mert ki tudja mi lesz x idő múlva, nem akarom hogy visszaéljen vele bárki vagy lássa olyan akinek nem kéne akár véletlen is. Tehát én soha senkinek nem küldenék és ez nem is fog változni.

19/L

2019. okt. 13. 12:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
El, annál nagyobb a meglepetés.
2019. okt. 13. 12:05
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Ugyanennyi idős lány vagyok én is, mint Te, ugyanúgy gondolom, ahogy Te. Azt gondolom, hogy sose érdekeljen, ha ezt egy férfi nem tudja elfogadni, akkor nem kell Vele foglalkozni, nincs közös jövő.
2019. okt. 13. 12:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha valaki szeret elfogadja. Nekem pl sosem volt meg olyan barátom aki ezt az egészet rám akarta volna erőltetni, sőt megcsak kérni sem kértek erre. Ha szeretnek képet küldeni mindig én kuldok csakugy, meglepibol:D A videozas szinten egy olyan dolog amit egy normális srac simán megértene. A másik oldal viszont az, hogy soha nem jönnek össze olyannal akiben nem bizok meg annyira, hogy biztonságban tudhassam nala a képeim/videoim.
2019. okt. 13. 12:06
 4/19 anonim ***** válasza:
15%

Rendben.

Te elfogadod azt hogy egy cinikus egoista istenkomplexusos ember vagyok aki viszont hűséges és tud néha normális is lenni?

Arra akarok rámutatni hogy mindenkiben van kivetnivaló, mindenkinek van valami heppje, senki sem tökéletes.

Nos ebben az esetben az koránt sem baj hogy nem küldőzgetsz ilyen képeket de ezenkívül millió probléma lehet veled külsőre vagy emberileg is akár.

Nem tudom nem ismerlek.

De senki sem tökéletes, nincs álomnő és álompasi

Nincs hatalmas szerencse, nincs varázsló keresztszülő...

A happy end et te és a partnered közös munkájával és egymás nyűgjeinek az elfogadásával tudod megteremteni :)

2019. okt. 13. 12:08
 5/19 anonim ***** válasza:
16%
Az indoklás miatt NEM!! Ha így érzed, nem kéne párkapcsolatban lenned VELE!
2019. okt. 13. 12:08
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Eleve nem vagyok a képküldözgetés híve, nem csak meztelen, semmilyen. Élőben úgyis látjuk egymást, az az igazi.
2019. okt. 13. 12:23
 7/19 anonim ***** válasza:
85%

Bocs, hogy előbújik belőlem az informatikus, de ez lenne a normális. Egy ilyen képpel millió módon vissza lehet élni. Oké, most nagy a szerelem... és természetes dolog, hogy ilyenkor egymás mindenei vagytok, meg reménykedtek benne, hogy örökké tart... de mi van, ha mégsem? Lehet, hogy nem most, de mi lesz mondjuk 5 év múlva?

De nem is kell, hogy ő legyen a sáros. A legtöbben tojnak az adatbiztonságra. Mi van, ha más is hozzáfér a géphez? Sokan még arra sem veszi a fáradtságot, hogy jelszóval védjáék a fiókukat. Ilyenkor elég egy rossz szándékú rokon, haver, stb, és a kép máris megy fel napi**arra. Arról nem is beszélve, hogy akár egy benyelt kártevő miatt, akár egy aljasabb szervizes miatt is könnyen kikerülhetnek ezek a képek.

És nem, ez nem a szerelemről vagy bizalomról szól. Hanem a technikáról. Tudok olyan esetről, ahol máig nem tudja a csaj, hogy hogy került ki internetre egy bugyis képe.

Én azt mondom, hogy ha valaki meztelenül látni akarja a szerelmét, akkor nézze meg élőben. Ha olyan nagy a szerelem, akkor erre bármikor lehetősége is lesz. De ne tegye ki potenciális támadásnak azt, akit szeret. Én magam szoktam lebeszélni a barátnőmet/kiszemeltemet, aki ilyen képet küldene, hogy ne tegye.

2019. okt. 13. 12:23
 8/19 anonim ***** válasza:
73%

Túl tenném magam rajta, nem prioritás. Ettől függetlenül aki gondolja nyugodtan küldhet nekem olyan képeket :D

Amúgy meg ha az arc nem látszik rajta kb. semmi esély nincs a lebukásra. Az meg kicsit szomorú amikor valaki úgy van benne egy kapcsolatban, hogy már eleve azt tervezi, hogy mi lesz ha szakítanak. (értem én jó az előrelátás de pont ez a hozzáállás is az oka, hogy sok kapcsolat nem működik, mert mindenki a saját kis életét próbálja védeni ahelyett, hogy a közöst építené)

2019. okt. 13. 12:26
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

Én pontosan így vagyok vele, mint te. Soha, még a házasságomban sem küldtem magamról fotót, videót, mert ki tudja mi lesz. Most megbízom benne, de nem akarok pofára esni, s mondjuk 10 év múlva a napiszaron akadni magamra. Olyan viszont volt, hogy levideóztuk a partneremmel az actiont vagy az orált, de csakis a saját telefonommal, amit senki más nem nézeget. S nem is küldtem el neki a képeket, vidiket, max együtt megnéztük, de továbbra is nálam maradt.

N36

2019. okt. 13. 12:43
 10/19 anonim ***** válasza:
Én él :)
2019. okt. 13. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!