Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek bejönnek a szeplős lányok?
Figyelt kérdés
Én eléggé szeplős vagyok, hozzá fehér bőröm és vörös hajam van, illetve zöld szemem. Nagyon sokan mondják hogy a szeplő különlegessé teszi az arcomat, illetve van olyan divatfotós ismerősöm is, aki szerint tipikus karakteres modell arcom van. Ezzel nem dicsekedni akarok, de a lényeg hogy sokan mondják hogy jól áll meg ilyesmi. Viszont szerintem a pasik nagyrészének nem jön be. Tehát van aki konkrétan megőrül tőle, ez a kisebb rész, valaki pedig egyáltalán nem találja vonzónak. Illetve nem csak az arcom, hanem a vállam, dekoltázsom, combom belseje is szeplős.2019. okt. 12. 08:21
1/16 anonim válasza:
Ém imádom a szeplős lányokat :) plusz pont ha vörös a haja.
2/16 anonim válasza:
Szerintem szép és különleges. Persze nem mindegy az összkép, de általában nagyon tetszenek a hozzád hasonló lányok.
35f
4/16 anonim válasza:
Én szeplős vagyok, de szőkésbarna hajjal, kék szemmel. A karjaim szeplősek még az arcomon kívül. Emiatt még nem kaptam elutasítást senkitől.
5/16 anonim válasza:
H a csaj arca bejon, akkor ha szeplos az egy plusz
7/16 anonim válasza:
Nekem nagyon, főleg, hogy ritkán látok ilyet, így különlegesebb számomra.
8/16 anonim válasza:
Nagyon cukik a szeplős lányok. Már-már bánt ha megrontok egyet...
9/16 anonim válasza:
Szerintem szép a szeplo, de ha vörös hajjal és fehér bőrrel párosul akkor nem valószínű hohy szép barnás szeploid lehetnek, inkább azok a fura narancssárgák. Szerintem azok nem túl szépek.
10/16 anonim válasza:
Szép lehetsz... A szeplő aranyos a vörös haj szexis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!