Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van "szexhiányom" ha szűz vagyok?
Úgyérzem minden este hogy vágyok arra hogy vkivel szexeljek, kívánom az aktust reggel is így ébredek hogy de jó lenne ha vki kielégítene.
Nem voltam még senkivel csak petting volt, akkor hogy?
Lány vagyok elmúltam 18 és nem kérek olyan privit hogy ők majd kielégítenek, nem ugrok rá
Köszi
Azért van szexhiányod,mert a szervezeted normálisan működik,beindultak bizonyos hormonok.
Ha a petting során orgazmusod is volt,ami kellemesen esett,akkor meg pláne akarod újra.
Maszturbálj,bár az nem az igazi,nem pótolja a férfi test érintését érzését,illetve ha a csiklódat ingerled,mint általában a többi lány könnyen megeshet,hogy megszokás miatt később nem sikerül a vaginális orgazmus.Inkább,használj valami farokhoz hasonlító vékony tárgyat.De a legjobb,ha keresel egy szextársat,aki figyel a te igényeidre is.Tisztázd vele,hogy csak vágyenyhítésre kell,mellette keresed azt akibe szerelmes lehetsz.Messze laksz Székesfehérvártól?
Szép napot,szia.
Azért hiányzik, mert nem kapsz belőle.
Szerintem ebben semmi furcsa nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!