Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiúk! Miért vagytok rákattanva a 35 èv feletti nökre? Mitöl izgalamasak?
Figyelt kérdés
2019. okt. 11. 14:40
1/8 anonim válasza:
Mert IGAZI NŐK nem hisztis kis 3,14csák.Akinek nem inge ne vegye magára
2/8 anonim válasza:
Nem vagyunk mind rákattanva. Miért pont 35? A 34 évesekre már nincsenek? :D
3/8 A kérdező kommentje:
Az olyan választóvonalnak tünik. Lehet több vagy kevesebb is kicsivel :D
2019. okt. 11. 14:54
4/8 A kérdező kommentje:
Egyénként a volt barátom egy ennyi idös nöre nyomul, és 27 éves.
2019. okt. 11. 14:56
5/8 anonim válasza:
Alapjáraton a pasik szeretik az idősebbeket. 15-16 évesen én is a huszonéves egyetemista csajokra izgultam. Most 32 vagyok, de egyaránt bejönnek a 40-es milfek, de a 17 éves kis csitrik is
6/8 anonim válasza:
Nekem sose tetszettek idôsebbek. Szàmomra a 35-40 évesek kifejezetten undoritóak. Nagyon le vannak pukkanva. Meg kiélt fejük van. Fel se àllna ilyenekre.
7/8 anonim válasza:
Mondjuk 27 és 35 teljesen minimális, normális korkülönbség, nincs benne semmi mizéria,egy korosztály.Pár éveken nem kell tökölni.
De általában ennél jóval nagyobb korkülönbség esetén is,pl.20-22/F + 40-42/N is mindössze annyi a magyarázat, hogy ugyanúgy megtetszhet egy férfinak nála idősebb nő is mint vele egykorú és fiatalabb. Semmi extra, csak a természetes férfi és nő közötti vonzalom, amit nem ír felül egynéhány év a nő javára.
Nekem volt 26 évesen 33 éves barátnőm, semmi extra izgalmat nem vártan tőle. Egyszerűen csak egy szép nő volt,pont az esetem, személyiségre is szimpatikus,aranyos. Akkor bepróbálkozok nála ha 36 vagy akárhány éves vagyok.
8/8 anonim válasza:
A csinos, "jó karban lévő" nőkre kortól függetlenül rá vannak kattanva a férfiak. Nem az életkortól lesz valaki izgalmas, hanem a személyiségétől, nem a nettó születési évszámmal van együtt senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!