Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért erőlködnek a társkeresőkön hogy ott majd ingyen szexpartnert és párkapcsolatot találnak?
A férfiak miért erőlködnek hogy a internetes társkeresőkön találnak párkapcsolatot?
Ott úgysem találnak mivel nagy a konkurencia mivel minden férfi rá ír minden nőre ezért a nők százezernyi üzenetet kapnak ezért még annak is kicsi a esélye hogy a nő meglássa a férfi üzenetét nem még arra hogy válaszoljon is.
Miért nem mozdolnak ki inkább otthonról és miért nem csajoznak élőben?
Ami még szánalmasabb pedig hogy vannak olyan férfiak akik csak szexpartnert keresnek a társkeresőkön azért keresnek lányokat hogy a nemi vágyukat kielégítsék ingyen mert sajnálják a pénzt a prostituáltra.
De arra nem gondolnak hogy olyan erkölcstelen nő nem létezik a világon aki lefeküdne egy idegen férfival maximum akkor ha olyan jól néz ki a csávó mint Justin Bieber fénykorában.
#30, Lényegében magadat cáfoltad duplán is :D
Továbbra is kérdezem, hogy akkor mi a búbánatot akarsz a pasiktól?
Na persze, tudod mikor fog megszólítani egy nő :D Már csak dacból sem.
Ez egyfajta szelekció is. Aki nem mer kezdeményezni, az nem férfi hanem egy lúzer. Teljesen mindegy mi van mögötte.
A nők csak akkor nyomulnak, ha már felkeltetted az érdeklődésüket, vagy felbosszantod őket azzal, hogy nem érdeklődsz irántuk :) Ezt imádják. Főleg egy jó nő, aki szembesül vele, hogy nem kaphat meg bármit. Szinte mindig működik... persze ehhez kell vonzalom is, mert különben levegőnek néz csak simán.
Tehát soha az életben nem fog kezdeményezni egy nő, csak kivételes esetekben, ha felizgattad a kis fantáziáját.
#35, Nem lúzereztem le senkit, csak azt mondom amit vélekednek a nők a félénk, szorongó, önbizalomhiáhyos férfiakról.
Szerencsére nálam mindig is kezdeményeztek a nők, miután jobban megismertek... és az idők során megtanultam hogyan lehet felépíteni egy ilyen vonzalmat. Persze nekem is vaj egy rakás szorongásom és problémám... de szerintem a nők meghódítása a legeslegegyszerűbb az egészben. Hosszútávon már kegyetlen nehéz, mert fenn is kell tartani a vonzalmat és az izgalmat. Na meg nem elégszik meg az ember a középszerrel. Itt főleg belsőre gondolok, ez az amit nagyságrendekkel nehezebb megtalálni.
Pl a kérdezővel sem az a baj, hogy egy mezei óvónő, mert egy óvónő is lehet izgalmas. Messziről süt róla az unalom. Semmi dög nincs benne, semmi érdekeset nem csinál, nincs egyénisége. Lerí, hogy a férfitől várja, hogy megmentse a sárkánytól, ő csak egy feleség maximum, aki alá mindent alá kell rakni. Ez kevés. Én biztos nem érem be egy ilyen társsal...
"De arra nem gondolnak hogy olyan erkölcstelen nő nem létezik a világon aki lefeküdne egy idegen férfival"
XDaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!