Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki sosem jut szexhez ingyen?
Én fiú vagyok, nem volt barátnőm. Eléggé visszahúzódó vagyok, és csendes. Így egy lány sem vesz észre engem. Szerintem sosem lesz barátnőm így. Pedig nem vagyok ronda :)
Nagyon ki szeretném próbálni a szexet. De szerintem csak ha fizetek akkor fogom megtudni hogy milyen :(
Van ilyen. Az összes lúzer mint te is! Csak a többség sajnálja rá a pénzt. Pedig maga a tudat is, hogy voltál dugni, és alattad nyögött egy lány, önbizalom növelő lehet! Próbálj ki 4-5 prostit, aztán egészen máshogy fogsz állni a többihez is, nem fogsz félni tőlük, tudsz majd velük kommunikálni, onnan pedig már nincs gond! Vágod?
Hajrá! ;)
Szerintem mindenkinek kijár a jóból. Próbálj meg nyitni az emberek felé, ha tényleg jó pasi vagy tutira lesz olyan csaj aki szívesen dugna veled.
Én csak az utolsó pillanatban fizetnék, ha már nincs más megoldás.
Szerintem meg egy nő sincs ingyen. Egy buli, egy vacsi, egy virág, egy nyaralás, stb... Soha semmi nincs ingyen!
Csak a prostival nincs annyi macera! :)
"De szerintem csak ha fizetek akkor fogom megtudni hogy milyen "
nem igaz, akkor is meg fogod tudni milyen, ha 5 percre tököt növesztesz és kilépsz a burkodból, a visszahúzódást és csendességet félre teszed és mersz cselekedni. Mindenki így csinálja, nincs nagy varázslat a háttérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!