Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hogy valaki sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valaki sosem jut szexhez ingyen?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok, nem volt barátnőm. Eléggé visszahúzódó vagyok, és csendes. Így egy lány sem vesz észre engem. Szerintem sosem lesz barátnőm így. Pedig nem vagyok ronda :)

Nagyon ki szeretném próbálni a szexet. De szerintem csak ha fizetek akkor fogom megtudni hogy milyen :(

2019. aug. 13. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ronda nőknél próbálkozz, szexre azok is jók, és nem fognak ők menni hozzád, főleg ha azt sem tudják hogy létezel.
2019. aug. 13. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Van is meg nincs is.

Olyan szerintem nincs hogy ne lett volna vagy ne kenne majd lehetőséged. Szerintem nálam okádékabb ember kevés van, de még nekem is lett volna lehetőségem, több is.

Úgy hogy a kisujjamat nem mozditottam, ők találtak meg.

Nyilván nem bomba csajok, de fiatalon amikor még valahogy kinéztem, voltak jó csajok is. Legalábbis más vitte őket.

Az hogy nem lett semmi az csakis az én hibám. Hogy nem éltem vele, mert a gátlásaim legyőztek.

Szóval "ingyen" szex biztos hogy mindenkinek jut, hogy mennyi és hogy ki is használod e őket az csak rajtad múlik. Ha olyan balfsz vagy mint én akkor nem lesz, ha teszel érte akkor lesz.

36/f szűz

2019. aug. 13. 14:39
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

Bár kevésbé szofisztikátlan fogalmazta meg néhány hozzászóló, de igazuk van. Panaszkodással, önsajnálattal nem mész semmire, senki nem fog tuti tippet mondani mit csinálj.

Egyet viszont mégis adnék neked: azt a pénzt, amit prostikra költenél inkább költsd magadra (sport, megjelenés stb.), vagy inkább egy szórakozóhelyen, fesztiválon. Hidd el ezerszer jobb befektetés és jobban megéri.

2019. aug. 13. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:
87%
Kérdésekből kiindulva sok ilyen fiú van mint te. Prostizás már ma már teljesen elfogadott dolog. Ne görcsöljél arra.
2019. aug. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!