Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha a párotok jó az ágyban akkor is van hogy nemet mondotok a szexre?
Mert miért kéne bármikor igent mondani? Ha van kedve igent mond, ha nincs, vagy nem ér rá, más gondja van, akkor nemet.
Ebből minek olyan nagy ügyet csinálni. Aki ilyenen akad fent, gondolom még sose volt (férfi létére) olyan helyzetben, hogy hiába jó a szex, egyszerűen nincs rá idő/kedv/fáj valami.
Én szeretem a párom, az étvágyam is nagy ilyen téren, de volt már hogy mondtam nemet, ahogy fordítva is. Aztán amint tudtuk duplán bepótoltuk.
Szerintem te nem vagy túl értelmes ember, ha 2 válasz közül egyikben se lelted meg a kérdésedre a választ.
Gondolom te ösztönlény vagy, aki csak dug mint a nyúl.
Nem tudom hol olvastad hogy a nok nem akarnak szexelni, de mindegy..
Attol hogy jo az agyban meg lehet nemet mondani, ha az egyik fáradt, stresszes, rossz kedve van, nem egyeznek az igények mondjuk.
Persze
Attól hogy jó az ágyban nem azt jelenti h akkor bszok vele mikor ő akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!