Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Ha a párotok jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha a párotok jó az ágyban akkor is van hogy nemet mondotok a szexre?

Figyelt kérdés
Annyi helyen olvasom hogy a nők nem akarnak szexelni. Én meg sose mondtam még nemet, mert a barátom nagyon jól csinálja. Ilyenkor mindig arra tudok gondolni hogy azért nem akarja másik lány és utasítja vissza a barátját mert a pasi nem valami jó az ágyban.
2019. okt. 11. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Mert miért kéne bármikor igent mondani? Ha van kedve igent mond, ha nincs, vagy nem ér rá, más gondja van, akkor nemet.

Ebből minek olyan nagy ügyet csinálni. Aki ilyenen akad fent, gondolom még sose volt (férfi létére) olyan helyzetben, hogy hiába jó a szex, egyszerűen nincs rá idő/kedv/fáj valami.

Én szeretem a párom, az étvágyam is nagy ilyen téren, de volt már hogy mondtam nemet, ahogy fordítva is. Aztán amint tudtuk duplán bepótoltuk.

2019. okt. 11. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A szexhez két ember kell, mindkettőnek kívánnia kell, miért ne lehetne nemet mondani egy kapcsolatban is? Bárki lehet fáradt, stresszes, lehangolt tb. A szex nem kötelesség, hanem örömszerzés.
2019. okt. 11. 11:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Pont ezaz hogy örömszerzés. De ha valaki élvezi és neki örömet okoz akkor miért utasítaná vissza? Ebből gondolom hogy csak az a nő utasítja vissza aki nem élvezi a barátjával.
2019. okt. 11. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem te nem vagy túl értelmes ember, ha 2 válasz közül egyikben se lelted meg a kérdésedre a választ.

Gondolom te ösztönlény vagy, aki csak dug mint a nyúl.

2019. okt. 11. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom kisdeaklany vagy, majd ha lehuzol napi 12-16 Orakat, akkor tudsz majd nemet mondani neha.
2019. okt. 11. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom hol olvastad hogy a nok nem akarnak szexelni, de mindegy..

Attol hogy jo az agyban meg lehet nemet mondani, ha az egyik fáradt, stresszes, rossz kedve van, nem egyeznek az igények mondjuk.

2019. okt. 11. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Mi a kedvenc kajád? Mindig tudnád enni? Ne találgatózz már, majd ha felnősz, megérted, attól hogy jó, még nem mindig van hozzá kedv.
2019. okt. 11. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Persze

Attól hogy jó az ágyban nem azt jelenti h akkor bszok vele mikor ő akar

2019. okt. 11. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy bizonyos fáradtsági szint, ami után csak passzív szex lehet... (,,Én szétnyitom a lábam, te meg csinálj amit akarsz")
2019. okt. 11. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!