Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostiknak szokott lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostiknak szokott lenni orgazmusa a kancsafttal?

Figyelt kérdés

2019. okt. 10. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus neki a kuncsaft akkor igen 100-ból talán ha egyszer
2019. okt. 10. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Biztos van

De általában mű orgazmus

2019. okt. 10. 13:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem, de azért vannak kivételek.

Sokan megjátsszák, de némelyik olyan bénán, hogy egyből rá lehet jönni hogy műorgazmus.

Nekem alkalomvolt, amikor prostinál voltam és nem tudtam eldönteni hogy igazi volt e vagy csak megjátszás.

2019. okt. 10. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne ha éppen olyan a "kancsaft" aki nagyon bejön neki?
2019. okt. 10. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze minden prostinak van orgazmusa :) egyszer amikor fizetsz másodszor mikor távozol
2019. okt. 10. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt párszor, de közben masztiztam általában. Hiába nem rossz a technika, agyban nem vagyok ott.
2019. okt. 10. 16:32
 7/9 Bummer ***** válasza:
80%

Többségben akik nem csak úgy csinálják hanem némileg élvezik is a "szakmát" alapból élvezik, de legtöbb esetben nem élnek meg orgazmust.

Nekem kétszer volt olyannal dolgom aki annyira nem régóta csinálta így még lelkes is volt, plusz bejöttem nekik és tetszett nekik a szerszám. Az egyik le se tagadhatta volna az orgazmust, tocsogott a nedvességtől és a testbeszéde is sokat mondó volt.

2019. okt. 10. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:
95%
A női orgazmus fejben dől el.Meg lehet tanulni,csak a legtöbb nő nem tudja.Nem én találtam ki,de tapasztaltam magamon és olvastam is valahol.Simán lehet valódi orgazmusa.(nem kérek privit)
2019. okt. 10. 17:31
 9/9 Vivien991015 ***** válasza:
86%
Nekem volt mar
2019. okt. 14. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!