Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett konkrétan az adott helyzetben, ha utána a lány ezt írta róla a fiúnak?
Figyelt kérdés
Én szerettem a társaságodban lenni, és így olyasmibe is belementem, ami egyébként nem teljesen én vagyok. Szóval ennyire nem vagyok laza erkölcsű. De az akkor olyan jó volt, hogy hagytam, hogy csak úgy legyen. Hogy vigyen magával a dolog. És úgy gondoltam, lesz, ami lesz. De soha senkivel nem csináltam ilyesmit, és érdekes volt. Izgalmas. Úgyhogy bennem semmi rossz érzés nem maradt. Gondolkodtam sokat akkor, hogy mit nem csináltam vajon jól. De aztán rájöttem, hogy igazából amire szükségünk volt akkor, azt mindketten megkaptuk.2019. okt. 10. 00:51
11/12 anonim válasza:
Szöveg arra, hogy nem könnyű csaj, szeretné ha komolyan vennék, így folytatnád vele.
12/12 anonim válasza:
és kérdező, ez a báros bugyi letolós történet igaz is vagy csak pletyka ami terjed szájról szájra?
Ha pedig belegondolunk, annyira nagyon nem merész 21 évesen, egy gyors orál egy idegennel, mert olyan kedved volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!