Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok veletek is volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok veletek is volt olyan, hogy sokáig a fiúk vonzottak utána meg már konkrétan csak a lányok?

Figyelt kérdés

2018. dec. 30. 12:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Volt de azóta megint a fiúk
2018. dec. 30. 12:21
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt, és azóta is folyamatosan egyre jobban a lányok.
2018. dec. 30. 12:23
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Úgy megdugn@k egy biszex lányt

Engem ez nagyon beindít ha biszex a lány:)

2018. dec. 30. 12:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
#3 mennyé csáje haza magadnak!
2018. dec. 30. 12:56
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Szopja vizilovat.

2018. dec. 30. 12:58
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Na ezért hagytam el a nőmet, előbb utóbb úgyis megcsalják a pasit egy másik nővel, főleg ha az nem vevő az ilyesmire. Egy másik pasival megcsal, azt még talán el lehet fogadni, mert jobban néz ki, vagy már nem szeret, nagyobb a farka stb. De egy másik nővel az már azért megalázó, ha úgy érzi egy nő többet tud adni hát legyen, csak akkor döntse el hogy mit akar.... 😡
2018. dec. 30. 13:32
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Sose csalnák meg senkit csak azért mert biszex vagyok, ha kiszeretnék valakiből, szakítanék, ugyanúgy ahogy egy hetero is kiszerethet a párjából. De ha igazán szeretek valakit, nem gondolok a másik nemre, se senki másra ahogy egy hetero sem gondol másra a párján kívül ha szerelmes.

Remélem ha találkozol egy lánnyal, aki kívül belül tökéletes, imádod és ő is téged, és boldogan le tudnád élni vele az életed, de mondjuk kiderül hogy amúgy a lányokhoz is vonzódik, nem fogod ezért eldobni a boldogságod. De ha téged tényleg ez zavarna, egy harmonikus kapcsolatban, ahol őszintén szeret az a lány, akkor dobd csak ki mert jobbat érdemel nálad.

2018. dec. 30. 13:44
 8/19 A kérdező kommentje:
Teljesen igaza van a 7-es nek!
2018. dec. 30. 14:03
 9/19 anonim ***** válasza:
6%
7-es válaszoló, nem fogom eldobni mert esélyt sem adok neki hogy így alakuljon. Volt már biszex barátnőm és akkor rájöttem hogy én ezt nem tudom elfogadni, így alap szempont hogy még ismerkedés alatt fény derüljön az ilyesmire.
2018. dec. 30. 14:47
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Oké te tudod.

De őszintén mondtam, remélem nem dobsz el nagy lehetőséget azért mert előre megítélsz egy lányt, ráadásul olyan tulajdonsága miatt amiatt nem ő akart. A lány miatt is mert ilyen elutasítások nélkül is van elég szenvedés az életében olyanoknak akik nem heterok.

Viszont bármit is tett az a biszex lány, nem kell általánosítani.

2018. dec. 30. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!