Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok veletek is volt olyan, hogy sokáig a fiúk
vonzottak utána meg már konkrétan csak a lányok?
Ez nem előítéletekről szól, hanem tényekről. A természetnek van egy alapvető rendje. A Férfi nővel, és fordítva. Igaz aki biszex nem tehet róla, ez egy biológiai rendellenesség, és ha innen közelítjük még akkor már sok kérdést és problémát felvet. Heteroszexuális emberek is csalják egymást, valljuk be nagyrésze az embereknek ilyen. Ha valaki pedig keményvonalas hetero akkor sokkal kritikusabb ebben a témában, és ugyanúgy nem tehetek róla mint a biszex ember a saját dolgairól. De egy biszex ember könnyen mondja azt a heteronak hogy ugyan már bízzál bennem. Engem felkért egy hármasra, de már akkor is tudtam amit később be is vallott, hogy csak maga miatt akarta, hogy ismét nővel lehessen. Na erről ennyit. Oké nem kell általánosítani, de a pozitív és negatív soha nem fog megférni egymás mellett.
2018. dec. 31. 08:56
Lényegében homofób vagy, ennyi.
Amúgy vicces de annyit még elmondok hogy nekem is ugyanezért ment tönkre egy kapcsolatom. Csak ott a srác akart hármasozni, én meg mondtam hogy nem. Az sok srácnak bejön, de a biszex fiúkról meg nekik is ugyanez a véleménye mint neked minden biszexről. Szóval te legalább kétszínű nem vagy.
2018. dec. 31. 12:44
A sorokból kiderül hogy nőt akart harmadiknak. Örülj neki hogy nem pasit. Képzeld el, hogy azzal a remek ötlettel állít haza, hogy ő bizony másik pasi farkát akarja cibálni meg szopni előtted. Biztos elkapna az undor....
2018. dec. 31. 13:57
Nem örültem, teljesen mindegy hogy férfit vagy nőt akart volna, nekem a párkapcsolat nem erről szól. Benne is van a nevében hogy pár. Elkapott volna az undor akkor is ha férfit akart volna harmadiknak, de nem azért amiért gondolod, hanem mert nem vagyok neki elég és mást akar.
2018. dec. 31. 14:23
Rátapintottál a lényegre, van itt olyan válasz is, hogy egyszer pasit akar máskor nőt. Szerintem náluk nincs olyan hogy ne hiányozna a másik vagy a saját nemük. A szerelem nem az csak egy ideig öld meg dolgokat. És mint írtam inkább pasival csaljon meg mint másik nővel.
2018. dec. 31. 15:19
2019. jan. 2. 21:14
#15 pont hogy a hetero barátom akart mást nem én. :D
Attól hogy valaki biszex nem fog nagyobb esélyel megcsalni, ha igen ugyanúgy ilyen megcsalna ha hetero lenne vagy meleg.
2019. jan. 3. 07:49
18/19 A kérdező kommentje:
Légyszi a kérdésre válaszoljatok :(
énnekem 6 évig volt pasim, aztán azóta se érdekelnek pasik, csak lányok jöttek utána és szerintem ez így is marad... van aki szerint biszex vagyok így, mondjuk mivel mindig hidegen hagytak szexuálisan ezért én nem mondanám annak magam, de mindegy igazából...
de szerintem van olyan, hogy eleinte csak egyik nem, aztán utána valaki teljesen átpártol, pasi ismerősöm is van ilyen :)
2019. jan. 18. 23:29
Kapcsolódó kérdések: