Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Annyira szerelmes vagyok belé, hogy már fel sem áll", volt már valakinek ilyen helyzete? XD
Volt itt már más is annyira szerelmes egy nőbe, hogy úgy érezte már fel sem áll rá?
Úgy értem hogy annyira rajong érte, annyira bizsereg az egész teste tőle, ver a szíve, hogy szinte nem is érez iránt úgy szexuális vágyat, hanem szinte emberfeletti lényként csodálja, akiért bármit megtenne?
Gondolom azzal is összefüggésben van hogy talán maga fölé helyezi a nőt, és úgy érzi hogy nem is tud megfelelni neki, lehet emiatt a stressz miatt is megy el a "harci kedv".
Kicsit más helyzet, nőként írok.
Volt már olyan, hogy nagyon szerelmes voltam a férfiba, és szeretkezés után az összebújásnál elkezdtem sírni. Úgy bőgtem, mint egy óvodás. Nem tudtam megmagyarázni, mi a baj, mert igazából nem is volt semmilyen baj. Csak azt akartam, hogy soha ne érjen véget az a pillanat.
Véget ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!