Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb póz autóban?
Még othon a francia ágyon se mindenkinek egyforma jó minden póz, akkor a kocsiba miért lenne az.
Neki kell fogni és majd látod hogy nektek hogy a jó.
Hátsó ülés, első ülések teljesen előre húzva, lovagló póz v. hátulról, azon felül:
- Ablakot eresszétek le elől résnyire, hogy ne párásodjon be teljesen az összes ablak (kilássatok valamennyire hogy "mozog-e" a környéken valaki.
- Ajtókat zárjátok le (ne emelje ki valami tolvaj közben a táskát, pénzt).
- Kéziféket húzzátok be!
- Óvszert használjatok!
- Ha szedsz gyógyszert akkor törcsit magad alá, hogy ne kenje össze az üléshuzatot (baromi nehéz kiszedni belőle).
Egészségetekre :)
jobb első ülés teljesen hátratól
támla kicsit hátrateker
átfordulsz jobb előre
letérdelsz a szőnyegre, igy nyalni is tudsz és ha kell dugni is.
sztem igy a legjobb :-)
Én rengeteget szexeltem kocsiban, kocsin..
Hátsó ülésen hátulról, lovagolva, misszionáriusban
Anyósülésen (teljesen hátratolva)
Vezetői ülésen lovagolva
Motorháztetőn...
Sőt kétszer volt, hogy miközben a barátom vezetett, én meglovagoltam ;)
Nem tudom, mi igaz belőle; Valamikori főnököm mesélte, hogy a szeretőjét misszionáriusban dugta az első ülésen. Tél volt, teszem hozzá. Nem is volt gond, amíg reggel be nem ültek az autóba, és a kilehelt párától az első szélvédőn ki nem rajzolódott a két talp lenyomata.
Válás lett a dologból! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!