Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a parotok előjáték közben beszolna, hogy holnap szortelenitsek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szoros sehol, és igényes vagyok magamra. Most 4 napja nem borotvalkoztam persze ez nem intenzíven látszik csak minimálisan.Odajött elkezdett csókolni majd előjáték közepén “ezt majd holnap nyird már le” annyira illúzió romboló volt hogy vissza is öltöztem. Oké mondja el utána vagy valami de abban a pillanatban aktus előtt? Minden vágyam eluldozte.2019. okt. 8. 22:27
11/12 anonim válasza:
Azért egy négy napos borosta közel nem szőr. Én úgy gondolom hogy ennek a megjegyzésnek valóban nem ott volt a helye, és elég rosszul is lett tálalva a dolog. Egy frissebb kapcsolatban különosen gáz sztem. Mondjuk én így több év után simán letojom hogy melyikünk hol szőrös.. Nyilván tudom hogy hogy tetszem a páromnak, de ha pár hétig nem találkozunk vagy nincs időm szőrteleníteni sose volt még baj.
12/12 anonim válasza:
Bunkó, zavard el, mert csak használ. Aki szeret, az szőrösen is szeretni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!