Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyi előjáték kell?
Figyelt kérdés
Átlagosan mennyi idő múlva tudtok teljesen ellazulni és kellően benedvesedni, ha a partner mindent jól csinál?2019. okt. 6. 00:49
1/10 anonim válasza:
Pasiként mondom neked, hogy ez nagyon változó.
Van aki attól nedves, hogy szopja a pasiját (exem ilyen volt)
Sőőőt, volt olyan lány is, szexről volt szó, hogy csak annyi lesz, és mire levetkőzött magától, már nedves volt.
Meg a másik véglet, amikor órák kérdése xD
2/10 anonim válasza:
Pasi fuggo is hogy mennyire indit be a viselkedese, ahogy nekikezdunk a dolgoknak stb ha valaki dominans tipus, hatarozott, na nala kb mire levetkozunk es hozzam erne mar nedves vagyok:D de altalanossagban nekem nem kell sok ido, sot kifejezetten meg hozzam se kell erni, mert ha pl ugy kezdunk h en oralozok akkor mire azt befejezem mar tocsogok:D mellesleg faradtsagtol is fugg mert eszrevettem hogy akkor nem tudom ugy megelni a pillanatot es emiatt hiaba kivanom a szexet lassabban indulnak be a testi reakciok. Viszont en szeretem a durr bele szexet is, nem kellemetlen mert ha valaki eleg temperamentumos az engem nagyon feltuzel
3/10 anonim válasza:
Ez egy olyan kérdés, hogy a kérdezője sose érezte ezt a
dolgot...
Neked mennyi meccsjáték kell ahhoz, hogy jöhessen a gól?
5/10 anonim válasza:
Nekem elég sok... Fél-háromnegyed óra a nagyon minimum
6/10 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Volt, hogy kb. 5 perc chat egy számomra nagyon vonzó férfivel elég volt a totál beinduláshoz (soha nem történt köztünk élőben semmi), máskor 20 perc nyalás is kevésnek bizonyult másvalakivel.
7/10 anonim válasza:
Átlagos időtartamot nem tudok mondani. Ez kedvtől, és pasitól függ.
8/10 anonim válasza:
Változó attól függ mennyire tálalja el a pasi a pontokat 10-20-30 perc ..
De lehet 1 óras is
9/10 anonim válasza:
Na ezt nem lehet elmondani. Volt már 6-7 perc a teljes menet mindenestül együtt, meg van hogy, 30 perc csak az előjáték.
10/10 anonim válasza:
Mindegyik féltől függ.
Mindegy hány éve vagyok már vele.
Van hogy csak nézem s tocsogok, van hogy kell hosszabb előjáték, de úgyis egymásnak esünk, ha úgy vagyunk 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!