Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez tényleg ennyire taszító?
Megkérdeztem a páromat, hogy hogy tetszik neki a legjobban egy csupasztól bozótosig terjedő skálán (látta már mindenhogyan, van viszonyítási alap)
Első körben azt válaszolta: "Ahogy neked tetszik és kényelmes"
Eléggé kellett noszogatni, mire kaptam egy tényleges választ :D
...amit végül nem kaptam meg, minden "fazonra" mondott valamit, ami tetszik neki benne.
Szóval nem mindenkit taszít.
20/L, párom 19/F
Ha jól látom téged az zavar, hogy ezért utasítottak vissza.
Akkor miért nem teszel ellene? Borotván kívül vannak krémek, gyanta stb.
Ha odaáig eljutsz hogy letolod a bugyid több pasinak is mostanra, akkor legyél nagy lány és tegyél azért, hogy sikerrel járj. (ha már ez zavar téged. Holott csak olyan pasit kellene találnod, aki szeret a bozótosban tenni-venni.)
42f
Mit jelent hogy "nagyon szőrös"?
Effektive annál szőrösebb nem tud lenni mint a mérete a nemiszervnek tehát max hosszúra hagyod mert nem igazítasz rá...
Ami mondjuk maximum téged zavar ha pl megjön a havi...
Engem speciel nem zavar egy ápolt borostás (szőrös) punci csak akkor ha már lombvágóval kell utat törni hogy odaférjek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!