Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most egy teszt volt vagy szimplán nem érdekli, hogy a haverjával randizom?
Figyelt kérdés
Van egy szaktársam, akivel randiztam már párszor, ismerem a lakótársait is, akik szintén szaktársak, lógtunk már együtt. Akivel randiztam, ő hazament 1 hétre, viszont mivel jóban vagyok a lakótársaival is és van közös óránk, így beszélgetek velük is. Csinálnunk kellett egy beadandót és megbeszéltük az egyik lakótársával, hogy közösen csináljuk meg. Fel is mentem hozzájuk, csak ő volt otthon, egy ideig rendesen csináltuk a dolgunkat, aztán elkezdett bókolgatni, meg simogatni, mondtam neki, hogy ezt nem kéne. Ő meg mondta, hogy ugyan miért ne, látja rajtam, hogy tetszik nekem és nem is vagyok együtt a lakótársával, ez simán belefér, ha akarom, nem mondja el neki. Eljöttem és azóta nem beszéltem vele. A srácnak, aki tetszik nem mondtam ezt el, nem tudom el kéne-e. Melyik a valószínűbb, hogy közösen megbeszélték, hogy tesztelnek engem vagy csak kanos volt a srác és tojt rá, hogy az egyik barátjával alakul köztünk valami?2019. okt. 8. 11:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem teszt volt, de a lényegen nem változtat, ne tarts két vasat a tűzbe, főleg ha haverok
2/7 anonim válasza:
Csak simán rádnyomult, a "miért ne?" alapon.
3/7 anonim válasza:
Jaja, a fiúk nem gondolnak ilyen teszt dolgokra... Bejössz neki, gondolta miért ne, bepróbálkozik.
5/7 anonim válasza:
A lakótársa egy tróger, ha elmondod ha nem előbb-utóbb rájön a srác. Egyébként elmondanám (bár lehet le fogja tagadni). Te meg döntsd el, hogy melyiktől akkor mit akarsz.
6/7 anonim válasza:
Ez biztos h nem teszt volt.
Csak mi szoktuk tesztelgetni a férfiakat.
A lakótársát csak szimplán nem érdekelte, h te a haverjával kavarsz e vagy sem.
L
7/7 kisördög1 válasza:
A lakótárs mesélt rólad és felkeltetted az érdeklődését. Szimplán kanos volt és gondolt egyet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!