Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két ÁNTSZ negatív hiv teszt és egy véradás után kizárható a HIV, ha azóta nem volt mással kapcsolatom?
Volt tavaly nyáron egy kalandom. Utána 3 hónappal és 4,5 hónappal voltam ÁNTSZ teszten. Negatív lett mind a kettő.
Majd az eset után 6 hónappal adtam vért. Azt fel is használták.
Akkor biztosra vehetem, hogy nincs hiv fertőzésem? Ezek már kimutatták volna, ha igen?
Igen.
Minden véradáson le adott vert bevizsgálnak ha baj van értesítenek.
Valószínűleg nincs
Attól hogy egy betegség lappanghat 8-10 évig is attól még vérből ki lehet mutatni .
Viszont biztonság kedvéért sose dugj Gumi nélkül. Nem (csak) magad miatt Hanem inkább a lány /nő miatt. Azért mert egyszer felelőtlen voltál Ne tegyél tönkre még egy egészséges embert .
Egyedül az óvszer véd meg nemibetegségtől de nem mindentől.
Illetve ha majd gyereket szeretnél egy 10-15 év múlva. Érdemes újabb teljes körű vizsgálat biztos ami biztos...
Szóval ennyit a kalandokról..
Egy egész életet megnyomorít mert itt matekolsz, hogy akkor most beteg vagy e vagy sem.
Vannak olyan nemibetegségek amit eleve hordozhatsz és neked nem okoznak tünetet. De egy hölgynek már igen.
Nő vagyok. És csak orális szexig jutottunk. Én csináltam neki. Egyből kikoptem és kimostam a számat.
Így mennyire biztosak ezek a teszt eredmények?
Orális szexnél ha nem nyeled le minimális az esély.
Statisztika szerint, vaginális behatolásnál sem biztos az azonnali fertőzés, csak análisnál.
Túlparáztad.
A minimális esély nem egyenlő a Nullával szóval igen lehetsz.
Meg érte neked idegen fszán lógni és cuppogni..
Ribizlinek áll a világ..
Nem sajnállak.
Nem csak Te de az összes nő férfi megérdemelné a nemibetegségek akik 20 perc ismeretség után csinálnak ilyesmit egy idegennel, legyen az orál vagy más nemi aktus
Lehet ,hogy egy idő után le szokna a sok rongy a kalandokról és normális egységes kapcsolatban szexelne.
Kedves utolsó
Hol írtam, hogy 20 perc ismeretség után? Nem is értem ezeket a vádakat... Azt sem tudod mi történt, miért alakult így, miért csak ennyi lett belőle??
Igazából, csak arra vagyok kíváncsi, ha volt két negatív ÁNTSZ teszt eredményem és egy véradás, mindegyik a lappangási időn túl, akkor meg lehet e nyugodni, vagy kell e még valami vizsgálat? Csak túlagyalom?
A férfinak elmondása alapján semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!