Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egyre durvább jelzőkkel illet, de tetszik. Ez rendben van, vagy nem kéne? (L)
Akkor kezdődött, amikor először szerepjátékoztunk (kéjhölgynek öltöztem), és akkor mondta, hogy "te k*rv*". Kicsit meghökkentem rajta, de nem szóltam, mert igazából izgatott a dolog, aztán már nem tudom, hogy volt, de valami olyat mondtam neki legközelebb az előjátéknál, hogy "leszek k*rv*d". Most meg már szex közben r*b*ncnak, "g*c*nyelőnek", "p*cs*nak", "f*ssz*ponak" és hasonlóknak szólít, és ezzel nagyon felizgat, egy ideje sokkal jobb a szex, és könnyebben el tudom magam engedni, pl. az anál is összejött már.
Ez így rendben van, vagy nem kéne hagynom, hogy ilyen módon megalázzon (én nem érzem magam megalázottnak)?
Szex közben, ha izgat mindkettőtöket, akkor miért ne? Ez a lényeg.
Viszont ha szexen kívül, pláne nyilvánosan tenné, az sértene az, ha így beszélne veled, akkor ezt mondd meg neki előre, hogy csak a szexben, különben eszébe ne jusson, mert akkor már a szexben is elvesztené a varázsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!