Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom egyre durvább jelzőkke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyre durvább jelzőkkel illet, de tetszik. Ez rendben van, vagy nem kéne? (L)

Figyelt kérdés

Akkor kezdődött, amikor először szerepjátékoztunk (kéjhölgynek öltöztem), és akkor mondta, hogy "te k*rv*". Kicsit meghökkentem rajta, de nem szóltam, mert igazából izgatott a dolog, aztán már nem tudom, hogy volt, de valami olyat mondtam neki legközelebb az előjátéknál, hogy "leszek k*rv*d". Most meg már szex közben r*b*ncnak, "g*c*nyelőnek", "p*cs*nak", "f*ssz*ponak" és hasonlóknak szólít, és ezzel nagyon felizgat, egy ideje sokkal jobb a szex, és könnyebben el tudom magam engedni, pl. az anál is összejött már.

Ez így rendben van, vagy nem kéne hagynom, hogy ilyen módon megalázzon (én nem érzem magam megalázottnak)?

2019. okt. 8. 07:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

Semmi baj nincs.

Szeretsz alárendelt lenni. Azt hiszem inkább szub vagyis alárendelt szeretsz lenni mint dom ergo domináns.

Vagy csak konkrétan a helyzetre a szerepre izgulsz fel.

2019. okt. 8. 07:37
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
A vége a lényeg , ha te nem érzed megalázónak akkor csak élvezzétek, engem sem zavar ha a partner le ri*c oz
2019. okt. 8. 07:38
 3/13 anonim ***** válasza:
27%

Ez így kur.vára nincs rendben.

Mármint ha igaz lenne.

Mivel pasi vagy és egész életedben csak álmodozni fogsz ilyenről, igazából mégis rendben.. ;)

2019. okt. 8. 07:47
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Semmi baj vele. Én is élvezem. Beindít.
2019. okt. 8. 07:49
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

3!!

Neked mindenki pasi?

Ennyire ne legyen üldözési mániád.:D

Egyre gázabb..

2019. okt. 8. 08:04
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
figyi kérdező, jobb ha nem tudod, hogy azokban a szép kiegyensúlyozott "általános" háztartásokban mi minden folyik az ágyban. Amit ti csináltok, az úgymond teljesen átlagos, nincs ebben semmi rossz, addig amíg mind a ketten szeretitek, addig hajrá!
2019. okt. 8. 08:36
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nincs gond a csúnya szavakkal, ha csak szex közben mondja ezeket és neked is tetszik. Az más kérdés, hogy soroltál fel olyanokat, amitől én azonnal röhögésben törnék ki, ha a partnerem szájából hallanám, de tuti, hogy nem izgatna fel vele. Pl. g . c . nyelő, f . szsz. pó. :D A ribizés viszont tud izgató lenni. Azért mindenesetre beszélj vele erről, inkább mint hogy azon agyalj, hogy miért mondja ezeket, normális dolog-e. Legalább egyeztettek, hogy mi az ami belefér.
2019. okt. 8. 08:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ezzel nincsen semmi gond, ha szex közben elengeditek magatokat akkor az csak jobb lesz mindkettőtöknek.

Ha téged ez nem zavar, h így szólit akkor rendben van.

N

2019. okt. 8. 09:14
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Kamuuuuu.

Kitalált provokatív vagy sértő kérdés miszerint minden nő azt élvezi ha qrvaként bánnak vele, sertegetik vagy alazzák őket.

2019. okt. 8. 09:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kiábrándító, hogy fiúk írnak lányok nevében, vagy ha éppen lány ír, akkor lefiúzzák. Az ember már szt sem tudja,ki kicsoda.

Már én is kezdek üldözési mániás lenni : ) Tökre szeretek nőkkel írogatni, azelőtt tök jó, izgalmas dologokat tudtam nőkkel online (aztán esetleg élőben) csinálni itt (is) , de mára már egyre gyakrabban felmerül bennem a gyanú, hogy lehet, hogy valami beteges manussal írogatok. Ez nem normális dolog.

Tök jó lenne egy opció, amin (pl.) egy 5 mp-es hangüzenetet lehetne a szöveges üzenet mellett küldeni.

Na mindegy, ha a kérdező hölgy, a válaszom:

Egyáltalán nem gáz. Minden pár magánügye, hogy mire izgul és mit élvez közösen.

40f

2019. okt. 8. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!