Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti hányszor masztiztok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hányszor masztiztok egy héten? Hétköznap van rá időtök? 19l

Figyelt kérdés

Én suliba járok nincs rá időm reggel, délután nem szeretem csinálni olyankor nincs hozzá kedvem, este meg már olyan fáradt vagyok ülve képes vagyok elaludni.

Amúgy kívánom főleg reggel mindig jó lenne de nincs időm olyankor.

2019. okt. 7. 23:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, és most jönnek majd a kis ribik és a kamu srácok akik leírják mennyire ribik hogy öltözőbe is meg mittudomén hol is csinálják.. Bár csak lenne egy lány aki arról tudna ugyan így mesélni mennyire aranyos és hűséges, feleségül is venném az biztos...

18f

2019. okt. 10. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha délután nincs kedved, akkor nem hiányzik annyira. Nem tudom mennyire kelsz korán, esetleg kelj egy kicsit még korábban és akkor belefér. Pl. reggeli zuhanyzás közben
2019. okt. 11. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Háát.. van olyan, hogy egész hónapban nem masztizok, vagy pl csak 2x, olyan is, hogy napi/heti többször. Változó.
2019. nov. 27. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!