Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hányszor masztiztok egy héten? Hétköznap van rá időtök? 19l
Én suliba járok nincs rá időm reggel, délután nem szeretem csinálni olyankor nincs hozzá kedvem, este meg már olyan fáradt vagyok ülve képes vagyok elaludni.
Amúgy kívánom főleg reggel mindig jó lenne de nincs időm olyankor.
Általában napi 1x mindig szoktam, legtöbbször délután, de van, hogy este van ráadás 😊
20L
A lányok mind máshogy csinálják. Van, aki naponta, van, aki hetente, van, aki havonta, és ez egy lánynál is változó, mert pl. két hétig semmi, utána meg nagyon rájön, és egy nap alatt kétszer is. Van olyan lány is, aki egyáltalán nem csinálja.
A ráérés is változó szinte minden lánynál. Aki egész napra el van foglalva, az nem tudja beiktatni. Az is változó, ki mikor kívánja. Van, aki hozzád hasonlóan nem kívánja délután, valakinek a délután is jó.
De miért fáradsz el annyira estére?
Az egyik kérdésbe lehetne már szó arról is hogy melyik lány vágyna masztira akkor ha egy hűséges elfogadó kapcsolatba lenne :D
18f
Iskola közben így átlagban 2-3 naponta szoktam. Reggel vagy este. (általában idő/erő/kedv hiánya miatt)
Nyáron viszont minden reggel masztiztam. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!