Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/27 anonim válasza:
Ha lehet választani inkább nagy, de nem prioritás.
22/27 anonim válasza:
Hát nekem a két véglet :-)
Vagy a 42kg-os lány, szinte mell nélkül.
Vagy a G-H kosár, lengedező gigamell.
És érdekes, eddig egyetlen egy NŐ fejtette meg azt a rejtvényt bennem, hogy ha a gigamelleivel lengedezve simogatta a combomat belül, miközben szopott, na attól pillanatok alatt elélveztem.
Előtte se volt igy fantáziadús játszókedvű senki és utána se.
23/27 exronin válasza:
Nekem is mindegy, pont akkora kell, amekkora annak a nőnek van, akibe szerelmes tudok lenni. Volt, akinek csak kiáll a mellbimbója és volt, akinek tejcsárdája van. Nem teszek különbséget utólag sem.
24/27 anonim válasza:
Én a nagyobb mellű hölgyeket szeretem inkább. F.
26/27 Noren1989 válasza:
Nekem is a kisebb szimpatikus, alapvetően vékony lànyokon/nőkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!