Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismereltlen címről küldtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismereltlen címről küldtek képet amim állítólag a barátnőm van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a barátnőm bulizni , erről tudtam is, el is engedtem merthát miért ne. Azóta beszéltünk is és mondta hogy jó volt de hamar hazament.

Pár órája kaptam egy emailt vmi teljesen ismeretlen címről azzal a tárgyal hogy "a hűséges csajod".

Amikor megnyitottam az volt benne hogy "Jó volt szopatni a csajod" és vannak csatolva képek ahol egy lány egyértelműen azt csinálja. Bár a haja színe megegyezik de a kép nem teljesen tiszta és őszintén szólva nem tudom eldönteni hogy ő e az.

Van egy video is csatolva de az sötét és igazából csak..ilyen öklendezős hangokat halllani de azon se ismertem fel egyértelműen.

Szerintetek mit csináljak?

22f

2019. okt. 6. 12:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#7-es: igen a két képen ugyanaz a nő vam szerintem
2019. okt. 6. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem ismered fel a saját nődet???
2019. okt. 6. 19:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Közben kiderült hogy a volt barátja küldte és a videó az régi bár tényleg ő vsn rajta.
2019. okt. 6. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Ja, akk:

1, Mondd meg az exnek, h kössz, de már te szopatod.

2, Mondd meg a barátnődnek, h a prosztó exe ilyeneket küldözget róla.

2019. okt. 7. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
értelmes az ex
2019. okt. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!