Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szeretitek, ha orális kényeztetés után a barátnőtök spermás szájjal megcsókol benneteket, illetve lányok ti csináltok ilyet?
Olyat csináltam h lenyeltem és utána adtam csókot a pasinak.
Nem okozott gondot a pasinak, h így megcsókoljon hiszen az ő spermája volt a számban.
Egy igazi férfi nem undorodik a saját testnedveitől és egy sperma csóktól nem lesz meleg.
Én se leszek attól leszbikus hogy puncinyalás után a punci nedvemtől tocsogó ajkait megcsókolom
N
Engem kifejezetten beindít ha úgy csókol meg, hogy még ott van a szájában sperma és átadja!
24/F
Hahaha
Sok faszi elvárja s szeretné, ha a nő:
-szájába élvezhetne
-a nő lenyelje az övét
-esetleg játszadozzon kenegesse a szájában s körülötte
-elélvezés után szájba vegye a szerszámot.
A nő úgy veszi be sokszor a fasziét, hogy tiszta női nedv, hüvelyi orgazmusos (nekem szokott lenni bőven).
Mi bekapjuk saját nedvünket, ők meg fujjognak sajátjukra... Ez hol fair?
Párom az aki megteszi s nem udnorordik.
De 8évvel ezelőtti exem undorral a fején ...nos a pacsuli pofa után képen köptem saját nedvével, mert tőlem elvárta volna, hogy nyalogassam le s nyeljem le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!